Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Lidojumu ar gaisa balonu nopelnījuši L.Adamane un J.Salcevičs

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Lidojumu ar gaisa balonu nopelnījuši L.Adamane un J.Salcevičs
Liene Adamane un Jānis Salcevičs
Foto: floorball.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) nosaukusi ELVI florbola līgas oktobra mēmeša labākos spēlētājus – šo godu izpelnījušies Kocēnu "Rubenes" uzbrucēja Liene Adamane un "Lielvārdes" vārtsargs Jānis Salcevičs. Balva laureātiem tiks pasniegta sadarbībā ar līgas ģenerālsponsoru mazumtirgotāju ELVI - tas būs lidojums gaisa balonā.

ELVI florbola līgas sievietēm komanda "Rubene" ar uzbrucēju Lieni Adamani ierinda oktobrī aizvadīja divas spēles, abās tiekot pie panākuma. Vispirms kocēnietes savā laukumā ar 18:2 sagrāva LiepU florbolistes (Lienei Adamei 5 (4+1) punkti un labākās spēlētājas balva), bet otrā mačā, kas notika Ķekavas sporta namā, ar 6:4 uzvarēja komandu "Ķekavas Bulldogs" (L.Adamanei viena rezultatīva piespēle). "Rubene" aizvadījusi piecas spēles, izcīnot 11 punktus, un šobrīd turnīra tabulā ieņem 2.vietu. Liene Adamane ar 12 (4+8) punktiem atrodas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju saraksta 4.vietā, bet savā komandā viņa labākā punktu guvēja.

ELVI florbola līgas vīriešiem komanda "Lielvārde" pagājušajā mēnesī aizvadīja septiņas spēles, visās izcīnot uzvaru. Lielvārdieši ar Jāni Salceviču vārtos savā laukumā ar 8:4 pieveica komandu "Ķekavas Bulldogs" (Salcevičs atvairīja 18 no 22 pretinieku metieniem un tika atzīts par labāko spēlētāju), kā arī ar 11:8 pārspēja "Rīgu" (Salcevičs sev atvēlētajā laikā atvairīja četrus metienus). Viesos Lielvārdes komanda ar 7:3 sakāva Kocēnu "Rubeni" (Salcevičs neitralizēja 29 no 32 metieniem), bet savā laukumā ar 12;1 sagrāva "Bausku" (Salcevičs, kamēr sargāja vārtus, atvairīja visus deviņus pretinieku metienus). Vēl lielvārdieši pretinieku ar 5:4 pārspēja "Valmieru/ViA" (Salcevičs sev atvēlētajā laikā tika galā ar 26 no 27 metieniem), kā arī ar 7:6 uzvarēja "Mogo-RTU/Rockets" (Salcevičs atvairīja 31 no 37 metieniem). "Lielvārde" izcīnījusi jau astoņas uzvaras pēc kārtas un ar 25 punktiem ir pārliecinoša čempionāta līdere, bet Jānis Salcevičs ar 86.88% atvairītu metienu ir labākais starp līgas vārtsargiem.

ELVI

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...