Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Ar Ankipāna un Klodāna palīdzību nepietiek uzvaras izcīnīšanai

Ar Ankipāna un Klodāna palīdzību nepietiek uzvaras izcīnīšanai
Foto: Renārs Buivids

Šodien atpūtas kompleksā „Lido” sākās lielākais šīs vasaras turnīrs florbolā „Vasaras līga 2009”. Pirmajā spēlē „Florbolam.lv” tomēr spēja atspēlēties no nelabvēlīgā rezultāta 3:5 pret „Kvinta Plus” florbolistiem un spēle noslēdzās ar neizšķirtu - 6:6. „Florbolam.lv” sastāvā spēlēja arī dinamietis Ģirts Ankipāns un bijušais hokeja izlases vārtsargs Juris Klodāns, tiesa, šoreiz darbojoties laukuma spēlētāja pozīcijā.

Turnīrs norisināsies visu vasaru, spēles tiks aizvadītas uz speciāli izveidota laukuma atpūtas centrā „Lido”. Vīrieši noskaidros uzvarētājus 2 kategorijās – A līgā 8 komandas un 14 komandas B līgā, savukārt sievietes cīnīsies vienā grupā, ko veido 4 komandas.

Šodien atklāšanas spēlē nūjas krustoja ar florbola un hokeja zvaigznēm nokomplektētā „Florbolam.lv” komanda un pamatā no virslīgas komandu (pārsvarā RTU/Insepcta) spēlētājiem veidotā „Kvinta Plus”. Par favorītiem tika uzskatīti pirmie, tomēr spēlēs gaitā vadībā ar 5:3 spēja izvirzīties kvintieši, tomēr „Florbolam.lv” spēja atrast iekšējos spēkus un lauzt spēles gaitu, tādējādi spēle noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu – 6:6.

Arī otrājā spēlē, skanot tiesneša finālsvilpei, rezultāts bija līdzsvarā - 7:7, šoreiz mierizlīgumu slēdza „Salmingsports” un „FK Rīga”. Par spēles rezultātu informēja "FK Rīga" pārstāvis Artis Krauklis, turklāt zināja teikt, ka Jānis Sprukts komandu papildinās pēc 15. jūnija, kad viņš ieradīsies Latvijā.

Ko neizdarīja lielā komanda, to paveica „mazie”. „FK Rīga-2” neatstāja cerības „Sala” un uzvarēja ar 11:5. Tieši rīdzinieki, kuru sastāvā spēlē vairāki lielās komandas spēlētāji, kuri šosezon atkaroja vietu elitē, ir vieni no B kategorijas favorītiem.

Nākamās spēles notiks jau rītvakar, sākot ar 19:00. Skatītāji laipni aicināti, jo ieeja ir bez maksas. Interesanti, ka dažādas komandas kopumā pārstāvēs vairāki latviešu hokejisti - Oļegs Sorokins, Rodrigo Laviņš un Ģirts Ankipāns pārstāvēs "Florbolam.lv", Jānis Sprukts - "FK Rīga", bet ķekaviešu rindās atrodams Ginta Meijas vārds.

Izmanotie resursi: florbolazinas.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-06-09 23:30, pirms 15 gadiem
Rolandinjo88 rakstīja: Atceros laikus, kad Klodāns bija lamu vārds
Atceros laikus, kad Klodāns palīdzēja noturēt neizšķirtu pret Kanādu 3:3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-06-09 23:55, pirms 15 gadiem
pie flotbolam.lv speeleeja arii Ronalds Ozoliņš