Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Rēzeknes florbolisti kļūst par Baltkrievijas čempioniem

Juris Miņins
Juris Miņins

Rēzeknes florbolisti kļūst par Baltkrievijas čempioniem
Foto: Floorball.lv

Ar Rēzeknes florbola komandas uzvaru aizvadītās nedēļas nogalē noslēdzās septītais atklātais Baltkrievijas čempionāts florbolā. Otrā vieta tika "Legion" komandai, kura finālsērijā nespēja tikt pie uzvaras.

Rēzeknes florbola komanda šosezon piedalījās Baltkrievijas atklātajā florbola čempionātā, kurā bija vienīgā ārzemju komanda, taču tas viņiem netraucēja tikt pie čempionu titula. Jāsāk gan ar to, ka tieši rēzeknieši bija tie, kuri uzvarēja regulārajā sezonā, 15 mačos tiekot pie 44 punktiem, tuvākos sekotājus "Stella" komandu, apsteidzot par 16 punktiem.

Šāds sniegums viņiem nodrošināja kā vietu izslēgšanas mačos, tā arī nosacīti vājāku pretinieku pirmajā kārtā, kas šoreiz bija "Dinamit" komandas izskatā. Pārspējuši viņus sērijā ar 2:0, Rēzeknieši gaidīja savus pretiniekus, jo otrajā pārī, "Legion"-"Stella" bija nepieciešami trīs mači, lai noskaidrotu uzvarētēju.
Finālsērijā Rēzeknes florbola komanda, kuru trenē Vjačeslavs Kirilovs, neatstāja nekādas cerības saviem oponentiem un "Legion" katrā mačā tika pārspēti ar piecu vārtu pārsvaru – 7:2, 8:3.

Par Rēzeknes komandas līderiem šajā turnīrā var nosaukt Marku Višņakovu un Mārtiņu Zaikovski, kuri katrs guva pa 44 punktiem, taču Mārtiņam bija par četriem gūtajiem vārtiem vairāk (28 pret 24). Savukārt Valdis Jukna bija turnīra labākais vārtsargs, atvairot 88.4% no visiem pretinieku metieniem.

Pēc veiksmīgi aizvadītā turnīra V.Kirilovs pateicas par atbalstu arī galvenajam sponsoram – Lietuvas lielākajam uzņēmumam transporta infrastruktūras būvniecības jomā AS „Kauno Tiltai” – un Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldei.

Izmantotie resursi:
Федерация флорбола Беларуси
REZEKNE.LV: Rēzeknes ziņas

     [+] [-]

, 2015-04-09 12:30, pirms 9 gadiem
Latvijas komanda spēlē Baltkrievijas čempionātā ar ģenerālsponsoru no Lietuvas, re cik raibi!
Iemācīs Baltkrieviem florbolu ar spēlēt.

  +3 [+] [-]

, 2015-04-09 13:30, pirms 9 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Latvijas komanda spēlē Baltkrievijas čempionātā ar ģenerālsponsoru no Lietuvas, re cik raibi!
Iemācīs Baltkrieviem florbolu ar spēlēt.
A kas tur neiespējams? Daudzi puiši no Latvijas, būvē Kauņa-LV robeža štrasi un šefi vnk sponsorē komandu.

     [+] [-]

, 2015-04-09 13:56, pirms 9 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Latvijas komanda spēlē Baltkrievijas čempionātā ar ģenerālsponsoru no Lietuvas, re cik raibi!
Iemācīs Baltkrieviem florbolu ar spēlēt.
Braļukām, iespējams, ir kaut kādi kontakti ar Rēzekni vai vajag sevi iezīmēt Baltkrievijā kā kaut kādus sporta mecenātus (teiksim, nodokļu atlaides saņemt), tad kāpēc i neatmest šo to florbolistiem, kas noteikti nav pats dārgākais sporta veids.

  -1 [+] [-]

, 2015-04-09 15:09, pirms 9 gadiem
Simply_the_BEAST rakstīja: Braļukām, iespējams, ir kaut kādi kontakti ar Rēzekni vai vajag sevi iezīmēt Baltkrievijā kā kaut kādus sporta mecenātus (teiksim, nodokļu atlaides saņemt), tad kāpēc i neatmest šo to florbolistiem, kas noteikti nav pats dārgākais sporta veids.
Komnada, kas spēlē Latvijas otrajā līgā, visticamāk priecājas par katriem 300-500 Eiro, ko saņem, ģenerālsponsors - ap 1500-2000 un vieta nosaukumā un spēlētāju krūtīm garantēta!