Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Līderi dodas cīņā! Skaties Sportacentrs.com

Nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvā trīs Latvijas Florbola Virslīgas spēļu tiešraides! Spēles aizvadīs trīs no četrām Virslīgas līdervienībām: "Rubene", "RTU/Inspecta" un "Lielvārde". Līderiem pretī stāsies: "Kurši", "Bauska" un SK "Pārgauja". Vai kādai no šīm komandām izdosies apspēlēt līderus un izcīnīt uzvaru? Skaties jau svētdien Sportacentrs.com.

1. Svētdien, 9. februārī pulksten 16:00: Rubene - SK Pārgauja 

Latvijas Florbola Virslīgas līdervienība "Rubene" savās mājās uzņems 10. vietā esošo SK "Pārgauja" vienību. SK "Pārgauja" iepriekšējā izbraukuma spēlē, ar pēcspēles metieniem, pārspēja "play-off" zonā esošo "Bausku". Vai SK "Pārgajua" spēs izcīnīt otro uzvaru izbraukumā, pieveicot spēcīgo "Rubeni" viņu pašu mājās? Skaties jau svētdien!

Spēli skaties interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

2. Svētdien, 9.februārī pulksten 17:00: Kurši - RTU/Inspecta

Iepriekšējo savstarpējo spēli komandas aizvadīja paagājušā gada novembrī. Toreiz "RTU/Inspecta" pārliecinoši pārspēja "Kuršus" (13:5). Vai šoreiz, savu atbalstītāju dzīti uz priekšu, "Kurši" spēs revanšēties un izcīnīt uzvaru? Skaties jau Svētdien!

Spēli skaties Sportacentrs.com TV vai interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

3. Svētdien, 9.februārī pulksten 19:00: Lielvārde - Bauska

Iepriekšējā spēlē Bauskā, "Lielvārdes" komanda uguņoja un sagrāva mājiniekus ar 13:4. Šoreiz "Bauskai" ir dubultmotivācija: 1. Revanšēties par smago zaudējumu, 2. Uzvara ir nepieciešama, lai turpinātu cīņu par 5.vietu kopvērtējuma tabulā. Vai "Bauska" saņemsies un pieveiks "Lielvārdi"? Skaties jau svētdien!

Spēli skaties Sportacentrs.com TV un interneta tiešraidē - Sportacentrs.com

Vai kāda no līdervienībām tiks pieveikta?

  • 9

  • 25