Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Visiem licencētajiem florbolistiem pirms sezonas sākuma jāveic Covid-19 tests

Ints Megnis
Ints Megnis

Visiem licencētajiem florbolistiem pirms sezonas sākuma jāveic Covid-19 tests
Šosezon rokošanās nebūs ieteicama. Foto: Lekrings.lv

Latvijas Florbola savienība (LFS) sestdien valdes sēdē apstiprinājusi noteikumu projektu Covid-19 izplatības mazināšanai LFS organizēto sacensību ietvaros. Tā ietvaros noteikts, ka, sagaidot sezonu, visiem Latvijas čempionāta dalībniekiem būs jāveic vīrusa tests.

Jaunajos noteikumos, ko LFS valde pieņēma vienbalsīgi, atrunātas prasības spēļu norises gaitai, spēļu zāļu iekārtojumam un stāvoklim, spēlētāju un pārstāvju testēšanai, maksimāli pieļaujamajam skatītāju skaitam un izvietojumam, kā arī citiem ar Covid-19 saistītiem jautājumiem.

Noteikumi paredz pirms čempionāta sākuma veikt obligātu, vienreizēju Covid-19 testu visiem licencētajiem spēlētājiem, pārstāvjiem un personālam. Spēles laikā starp periodiem nenotiks ierastā komandu mainīšanās laukuma pusēm. Pirms un pēc spēles komandu spēlētāji, tiesneši un personāls nesarokosies.

Noteikumi būs spēkā uz nenoteiktu laiku un par to atcelšanu tiks paziņots ar atsevišķu LFS valdes lēmumu. Ar pilnu Noteikumu par Covid-19 izplatības mazināšanu LFS organizēto sacensību ietvaros tekstu iespējams iepazīties ŠEIT.

Jaunā Latvijas florbola čempionāta sezona sāksies jau nākamajā nedēļas nogalē.

     [+] [-]

, 2020-09-06 04:25, pirms 4 gadiem
pajoļi