Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Ragovskim ceturtais punkts sezonā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Ragovskim ceturtais punkts sezonā
Jānis Ragovskis (#17)
Foto: Esa Jokinen

Somijas spēcīgākajā florbola līgā lieliski turpina spēlēt Jāņa Ragovska un Ralfa Orstes pārstāvētais Lahti klubs "LaSB", turklāt pēdējā no spēlēm arī kurzemnieks atzīmējies ar rezultatīvu piespēli. Norvēģijā ar vārtu guvumiem atzīmējušies Toms Niedre un Toms Kirmužs, bet Niks Kazenko asistējis savas komandas vienīgajā vārtu guvumā Igaunijā.

Ragovskim ceturtais punkts sezonā

Somijas spēcīgākajā florbola līgā ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Jānis Ragovskis, tādējādi palīdzot savam un Ralfa Orstes pārstāvētajam “LaSB” savās mājās ar rezultātu 5:4 (0:1, 3:1, 2:2) apspēlēt SPV komandu. Ragovskis, kurš spēlēja komandas trešajā maiņā, trešās trešdaļas vidū asistēja Jūkapekam Auroilam komandas ceturtajā vārtu guvumā, kas ļāva tobrīd komandai panākt 4:3. Ragovskim šajā spēlē neitrāls lietderības koeficients. Ralfs Orste šoreiz palika rezervē. Ar 35 izcīnītajiem punktiem “LaSB” turnīra tabuā pašlaik ieņem augsto ceturto vietu, bet Ragovskis šosezon izcēlies ar 4 (1+3) rezultativitātes punktiem.

Kirmuža un Niedres vārtu guvumi no zaudējuma nespēj glābt

Vēl vienu zaudējumu Norvēģijas virslīgas florbola čempionātā piedzīvojis latviešu pārstāvētais “Harstad”, kas savās mājās ar rezultātu 5:8 (1:1, 0:4, 4:3) piekāpās “Akerselva” vienībai. Zaudētāju komandā Toms Kirmužs atzīmējās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli, kamēr Toms Niedre tika pie viena rezultatīva metiena. Kaspars Grundšteins un Roberts Līviņš palika bez rezultativitātes punktiem, bet Roberts Trepšs tika galā ar 26 sāncenšu metieniem. Ar izcīnītajiem pieciem punktiem deviņās spēlēs “Harstad” atrodas desmitajā vietā 11 komandu konkurencē.

Kazenko asistē smagā sagrāvē

Gada pēdējā spēlē pamatīgu zaudējumu Igaunijas spēcīgākajā florbola līgā piedzīvojis Nika Kazenko pārstāvētais “Eesti Maaulikool”, kas savās majās ar rezutātu 1:25 (1:6, 0:10, 0:9) kapitulēja “Sparta Team Automaailm I” vienībai. Pozitīvais, ka vienīgajā vārtu guvumā pirmās trešdaļas izskaņā ar rezultatīvu piespēli atzīmējās arī latviesu florbolists, kurš tādējādi sezonas piecās aizvadītajās spēlēs atzīmējies ar 6 (2+4) rezultativitātes punktiem. Komanda uzvarējusi trijās no spēlēm, ar deviņiem punktiem atrodoties ceturtajā pozīcijā.

Pavlovska nespēlē, komanda turpina uzvarēt

Soijas sieviešu spēcīgākajā florbola līgā ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnījis Elizabetes Pavlovskas pārstāvētais SSRA, kas šoreiz viesos ar rezultātu 8:7 (1:3, 4:0, 4:2, 1:0) papildlaikā pieveica “FBC Loisto”. Pamatlaika izskaņā SSRA nespēja nosargāt divu vārtu pārsvaru, tomēr papildlaika izskaņā izdevās izcīnīt uzvaru un tabulā ierakstīt vērtīgus divus punktus. Latviešu florboliste gan šoreiz laukumā nedevās. Turnīra tabulā SSRA saglabā otro pozīciju.

Spēlējot bez Trekšes, "Koovee" uzvar pastarīšus

Somijas florbola otrajā spēcīgākajā līgā pie panākuma izdevies tikt Pētera Trekšes pārstāvētajam "Koovee", kas savās mājās ar rezultātu 7:5 (2:2, 2:3, 3:0) apspēlēja pēdējā vietā esošo "SB Vantaa", lai gan pēc divām trešdaļām atradās iedzinējos. Pēc izcīnītā panākuma "Koovee" ar 30 punktiem 15 spēlēs pakāpās uz trešo pozīciju, par četriem punktiem atpaliekot no līderiem "Karhut", kuriem spēle vairāk, savukārt no otrajā vietā esošā "FBC Turku" latvieša klubs atpaliek par vienas uzvaras tiesu. Nākamo maču "Koovee" aizvadīs 19. decembrī, kad savās mājās uzņems 12.vietā esošo LNM, kas 14 spēlēs iekrājuši 12 punktus.