Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Ķekava" un "Rubene" pēc revanša

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien tiks aizvadītas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu un sieviešu Virslīgas otrās finālspēles. Vīriešu Virslīgā "Ķekava" savā laukumā mēģinās revanšēties "Lielvārdei", bet sieviešu Virslīgā Kocēnu "Rubenei" ir tieši tāds pats uzdevums mačā pret Rīgas "RSU/Runway", tikai viesos.

Vīriešu Virslīga

Pulksten 18.00 "Ķekava" (5.) - "Lielvārde" (2.), sērijā 0:1 (Kocēnu sporta namā)

Finālsērijas pirmajā spēlē, kas vakar notika Lielvārdes novada sporta centrā, ne reizi neatradās vadībā, tomēr vismaz pirmajās divās trešdaļās turējās atzīstami, abās piekāpjoties minimāli (3:4 un 1:2). Lūzums notika mača pēdējā periodā, kad lielvārdiešiem izdevās viena skaitliskā mazākuma laikā gūt pat divus vārtus. Var teikt, ka vakar neviena no komandām neizcēlās ar perfektu spēli aizsardzībā, bet "Lielvārde" uzvarēja "Ķekavu", izmantojot pretinieku galveno ieroci – rezultatīvu uzbrukumu – 12:5. Ķekavieši šodienas spēlē būs laukuma saimnieki, bet tikai nosacīti. Ķekavas sporta nama laukums ir nedaudz par mazu, tāpēc izslēgšanas spēles, sākot no pusfināla, "Ķekava" aizvada Kocēnu sporta namā. Šodienas spēli starp "Ķekavu" un "Lielvārdi" interneta tiešraidē un pēc tam ierakstā translēs portāls Sportacentrs.com

Spēles tiešraide Sportacentrs.com (ŠEIT) un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvās TV 411.kanāls), ierakstā – šodien pulksten 22.30.

Sieviešu Virslīga

Pulksten 19.00 "RSU/Runway" (2.) - "Rubene" (1.), sērijā 1:0 (Rīgas Olimpiskajā sporta centrā)

Sāpīgu zaudējumu vakar pirmajā finālspēlē, kas notika Kocēnu sporta namā, piedzīvoja vietējā "Rubene", kas piekāpās "RSU/Runway" ar 3:4. Lielāko spēles daļu vadībā atradās tieši kocēnietes, bet līdz uzvarai viņām pietrūka mazāk kā divu minūšu – pašā pamatlaika izskaņā divus vārtus Rīgas komandas labā guva Luīze Biļinska, nodrošinādama savai komandai svarīgu uzvaru, bet pati kļūdama par spēles varoni. Tomēr "Rubene" nebūt vēl nav padevusies – šosezon abas komandas spēkos esot daudz līdzīgākas, nekā pērn, kad finālā uzvarēja "RSU/Runway", tāpēc īstā cīņa vēl tikai priekšā.

Kurai no komandām šodien izdosies revanšēties?

  • 13

  • 25

  • 3


  +1 [+] [-]

, 2012-04-01 09:59, pirms 12 gadiem
Par Ķekavas un Rubenes revanšu! Vēlu veiksmi!

     [+] [-]

, 2012-04-01 10:02, pirms 12 gadiem
Nevienai!

  +1 [+] [-]

, 2012-04-01 11:19, pirms 12 gadiem
nez, redzēs, ko ķekava šodien parādīs. bet es tpt par LIELVĀRDI