Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Razmas duelis atklās otrās kārtas izspēli ''World Series of Darts'' finālā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Razmas duelis atklās otrās kārtas izspēli ''World Series of Darts'' finālā
Madars Razma. Foto: Sky Sports

Latvijas labākais šautriņu metējs Madars Razma sestdien kā pirmais aizvadīs paredzēto otrās kārtas spēli ''World Series of Darts'' fināla ietvaros Amsterdamā. Paredzēts, ka vakara sesija sāksies no plkst. 20:00 pēc Latvijas laika. Razma par iekļūšanu ceturtdaļfinālā spēkosies pret Džeimsu Veidu vai Mervinu Kingu.

Latvijas labākais šautriņu metējs Madars Razma šajā nedēļas nogalē Amsterdamā piedalīsies prestižā ''World Series of Darts'' finālā, kurā planētas 24 šautriņu metēji sadalīs 300 tūkstošu sterliņu mārciņu lielu balvu fondu. Razma, pateicoties iekļūšanai ceturtdaļfinālā ''Nordic Darts Masters'', turnīrā izsēts ar augsto astoto numuru, kas latvietim to ļaus sākt no otrās kārtas.

Otrajā kārtā 30. oktobrī Madaram Razmam būs jāspēkojas pret Džeimsa Veida un Mervina Kinga pāra uzvarētāju. Veids ir viens no titulētākajiem šī brīža spēlētājiem, kurš pēdējos gados nav izcēlies ar stabilu spēli. Karjeras laikā anglis uzvarējis ''World Matchplay'', ''World Grand Prix'', Premjerlīgā, Eiropas čempionātā, kā arī 2018. gadā ''World Series of Darts''. Visvairāk reižu (trīs), ieskaitot šogad, Veids triumfējis ''UK Open'', kas ir viņa pēdējā nozīmīgā TV turnīra uzvara. ''Order of Merit'' rangā Veids ir augstajā ceturtajā vietā.

Mervins Kings, kurš ''Order of Merit'' ir 20. pozīcijā, nav uzvarējis nevienu PDC rīkoto TV turnīru, taču daudzos no tiem ik pa laikam ticis līdz pusfinālam vai finālam. Pēdējais angļa fināls bija ''Masters'' turnīrs 2021. gada sākumā, kad pieredzējušais šautriņu metējs piekāpās Džonijam Kleitonam.

Noskaidrojies, ka sestdien otrās kārtas izspēli sāks tieši Razmas duelis pret Veidu vai Kingu. Kā pēdējam spēle paredzēta trīskārtējam pasaules čempionam nīderlandietim Maiklam van Gervenam, kuram pretī stāsies vai nu Maiks Kuivenhovens vai Džons Hendersons. Otrās kārtas sākums sestdien 30. oktobrī paredzēts plkst. 20:00 pēc Latvijas laika.

Madars Razma turnīru sagaida labā noskaņojumā. Pirms nedēļas ''Pro'' tūres turnīros latvietis divas dienas pēc kārtas legus noslēdza ar ''nine-darter'', tādējādi kļūstot par otro šautriņu metēju aiz leģendārā Fila Teilora, kam ''Pro'' tūres ietvaros tas izdevies.

World Series of Darts 2. kārtas pāri

Pāris
Madars Razma (8) - Veids/Kings
Gerijs Andersons (7) - Zonevelds/Čiznals
Džonijs Kleitons (4) - Aspinals/van den Vorts
Dimitri van den Bergs (3) - De Sūza/Noperts
Falona Šeroka (2) - Ratajskis/Klemenss
Pīters Raits (6) - Haibrehts/Smits
Gervins Praiss (5) - De Zvāns/Van Duijvenbode
Maikls van Gervens (1) - Kuivenhovens/Hendersons

Izmantotie resursi:
https://www.pdc.tv/news/2021/10/26/...

     [+] [-]

, 2021-10-27 20:15, pirms 3 gadiem
Varētu būt labākais individuālais sportists Latvijā šogad... Briedis kaut kādus ubagus klapē, vairāk neviens pat nenāk prātā