Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:362, Did:0, useCase: 3

Razma: "Īpašāka spēle būs pasaules čempionam, savu maču esmu uzvarējis"

Emils Ozerinskis

Razma: "Īpašāka spēle būs pasaules čempionam, savu maču esmu uzvarējis"
Madars Razma. Foto: Imago Images/Scanpix

PDC pasaules čempionātā šautriņu mešanā otro kārtu pārvarējušais Madars Razma pēc uzvaras pār beļģi Maiku de Dekeru izteicās, ka veltījis divus gadus, lai iegūtu izsētā spēlētāja statusu.

"Tas man patiešām daudz nozīmē. Es teiktu, ka strādāju 24 mēnešus, lai būtu izsēts Ally Paly [Aleksandra pils, kur risinās PČ - aut. piez.]. Tas man ir liels sasniegums. Trešās kārtas sasniegšana nozīmē ļoti daudz. Nezinu par savu sniegumu, bet šis ir pirmais solis, lai dotos uz top-31, top-30 un tā tālāk. Tas ir milzu solis manā karjerā," pēc izcīnītā panākuma preses konferencē izteicās Latvijas labākais šautriņu metējs Madars Razma.

Latvijas sportists arī atzīmēja veiksmi, kas ļāva iekļūt izsētā spēlētāja kārtā, jo vairākiem konkurentiem bija iespēja nodrošināt sev šo pozīciju, tomēr virkne spēļu noslēdzās Razmam izdevīgā scenārijā.

Par gaidāmo dueli pret pasaules čempionu Maiklu Smitu latviešu šaurtiņmetējs izteicās: "Viņš ir mans draugs. Tas ir viss, ko varu pateikt. Viņš ir ļoti labs spēlētājs. Tā būs īpašāka spēle viņam, nevis man. Katrs spēlētājs var apliecināt, ka pirmā spēle ir ļoti sarežģīta. Es savu pirmo spēli esmu uzvarējis. Nu varu izbaudīt turnīru. Publika, visticamāk, jutīs līdzi Maiklam. Cerams ka nē, bet visdrīzāk. Es nevaru sagaidīt spēli pret viņu."

     [+] [-]

, 2023-12-21 20:58, pirms 4 mēnešiem
Tieši tā, izbaudi spēli, Madar! Lai draugs spēlē ar čempiona slogu