Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Burātājs Mazais izcīna piekto vietu U21 PČ "IQfoil" klasē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Burātājs Mazais izcīna piekto vietu U21 PČ "IQfoil" klasē
Foto: LZS

LETA. Latvijas burātājs Dāvis Mazais aizvadītajā nedēļā Šveicē pasaules U-21 čempionātā zēģelēšanā "IQfoil" klasē izcīnīja piekto vietu.

Pēc 15 sacensību braucieniem Mazais, kurš uzvarēja maratona distancē, bija trešajā pozīcijā. Noslēdzošajā dienā savā pusfinālā cīnoties ar vēl trīs sportistiem par divām ceļazīmēm uz finālu, Mazais vienā no pagriezieniem apgāzās, zaudēja tobrīd ieņemto otro pozīciju un noslēgumā finišēja ceturtais vairāk nekā 300 metrus aiz kārotā divnieka.

Par čempionu finālā kļuva francūzis Gaspārs Karfantāns, otrais finišēja brits Boriss Šovs, bet trešais bija itālis Manolo Modena.

Pirms tam Mazais Hāgā startēja pasaules čempionātā pieaugušajiem, kurā izcīnīja vietu "zelta flotē" un guva 44.pozīciju. Sacensības "IQfoil" klasē būs Parīzes olimpisko spēļu programmā.

Izmantotie resursi:
LETA