Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas šāvēji kaimiņos ievāc bagātīgu medaļu ražu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvijas šāvēji kaimiņos ievāc bagātīgu medaļu ražu
Agate Rašmane (priekšplānā)
Foto: Andris Krieķis, eyl.kriekis.eu

Pilvas kausa izcīņā Igaunijā piedalījās šaušanas sporta kluba „Dobele” sportisti - pistoļnieki Agate Rašmane, Anita Krieķe-Jermacāne, Marika Kovaļevska, Andris Krieķis, Andris Erķevics, Vilnis Celmiņš un šauteņnieki - Raivo Deklavs, Guntis Inauskis un Emīls Latišs. Mūsu sportisti no šīm sacensībām atgriezās ar bagātīgu medaļu un kausu ražu, informē Latvijas Šaušanas federācija (LŠF).

Kā jau ierasts, lielākie panākumi Agatei Rašmanei. Jaunā sportiste izcīnīja divas uzvaras – vingrinājumos PP – 40 un MP – 30+30. Divas sudraba medaļas Marikai Kovaļevskai, abas reizes par trim punktiem atpaliekot no Agates. Anita Krieķe-ermacāne vingrinājumā MP – 30+30 izcīnīja bronzas medaļu, tātad šajā vingrinājumā viss goda pjedestāls piederēja dobelniecēm.

Vīriem ātršaušanā ar pistoli dubultuzvara Dobeles Andriem – Andris Krieķis pirmais, Andris Erķevics – otrais. Ar trešo vietu samierinājās viens no labākajiem Igaunijas pistoļniekiem Peters Olesks, kurš ne vienu reizi vien ir spēkojies ar mūsu sportistiem sacensībās Dobelē.

Šauteņu grupā vingrinājumā MŠ – 3x40 bronzas medaļu izcīnīja Raivo Deklavs. Vingrinājumā MŠ – 60 startēja šīs disciplīnas „lielmeistari” – Igaunijas sportisti Mati Niguls un Jevgenijs Farforovskis. Piekāpjoties Nigulam par 2 punktiem un Farforovskim – tikai par 1 punktu, trešo vietu izcīnīja Emīls Latišs.

LŠF sveic Dobeles sportistus ar panākumiem un cer, ka draudzība un sadarbība starp abu pilsētu sporta klubiem turpināsies un nostiprināsies!

Informāciju sagatavoja LŠF ģenerālsekretārs Valērijs Vaskis.

Izmantotie resursi:
www.saufed.lv