Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šāvējs Upelnieks pēc otrās dienas atkāpjas par trijām vietām

Šāvējs Upelnieks pēc otrās dienas atkāpjas par trijām vietām
Dainis Upelnieks
Foto: sasa.lv

Latvijas šāvējs Dainis Upelnieks Spānijas pilsētā Granadā šodien pasaules čempionāta ietvaros turpināja sacensības apaļā stenda šaušanā. Arī otrajā dienā latvietis nopelnīja 42 punktus no 50 maksimālajiem un joprojām ieņem vietu otrajā simtā.

Vakar Dainis Upelnieks ar 42 punktiem noslēdza pirmo dienu 109. vietā. Šodien vienīgais Latvijas pārstāvis pasaules čempionātā pieaugušo konkurencē atkārtoja vakardienas rezultātu, vienā no kvalifikācijas kārtām apaļā stenda šaušanā nopelnot 22 punktus, bet otrā – 20.

Summā latvietim 84 punkti no 100 maksimāli iespējamajiem, kas pirms pēdējās – piektās – kārtas ļauj ieņemt 112. vietu 129 dalībnieku konkurencē. Fināla kārtai kvalificēsies seši labākie sportisti. Jāpiebilst, ka pēc četrām kārtām nevienam šāvējam nav maksimālais punktu daudzums – 99 no 100 ir spānim Hosē Aramburu. Piektā kārta un fināls notiks rīt.

Jau ziņojām, ka šajā čempionātā par medaļām parūpējās Latvijas juniori Lauris Strautmanis, Emīls Vasermanis un Kristaps Smilga, kuri izcīnīja zelta medaļu komandu sacensībās 10 metru šaušanā ar gaisa pistolēm. Strautmanis šajā disciplīnā tika arī pie bronzas individuālajā ieskaitē.

Izmantotie resursi:
ISSF - International Shooting Sport Federation...