Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi skrituļslaloma Pasaules kausa posms Varšavā

Edgars Beļakovs
Edgars Beļakovs

Pirmo reizi skrituļslaloma Pasaules kausa posms Varšavā
Miks Zvejnieks

Šajā nedēļas nogalē, ar Latvijas sportistu līdzdalību, Varšavā tiks aizvadīts skrituļslaloma Pasaules kausa otrais posms. Interesanti, ka pirmo reizi skrituļslaloma Pasaules kauss norisināsies kādas valsts galvaspilsētā.

Pirmajā sezonas PK posmā, kas pirms 3 nedēļām notika Vācijas pilsētiņā Unterlenningenē, Latvijas pārstāvis Miks Zvejnieks spēja izcīnīt 5. vietu. Tikmēr otrs Latvijas sportists Dāvis Zvejnieks nefinišēja otrajā braucienā.

Miks Zvejnieks pirms posma stāsta: “Varšavas Pasaules kausa posms būs ļoti interesants, jo tas notiks pirmo reizi un poļi ļoti tam gatavojušies. Salīdzinājumā ar 1. posmu jūtos mazliet gatavāks, cerams, izdosies ātri un agresīvi braucieni, tad arī rezultāts neizpaliks!”

Sacensības Varšavā sāksies sestdienā, kad notiks Polijas čempionāts. Dāvis Zvejnieks gan tās izlaidīs, jo jāierodas uz savu 12. klases izlaidumu, bet pievienosies uz Pasaules kausa posmu svētdien.

Savu pirmo PK posmu šajā sezonā aizvadīs arī Latvijas čempione skrituļslalomā Ieva Meldere, kā arī vēl daži citi Latvijas sportisti.