Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāts skrituļslalomā jau šovakar Siguldā

Edgars Beļakovs
Edgars Beļakovs

Latvijas čempionāts skrituļslalomā jau šovakar Siguldā
Miks Zvejnieks

Jau šodien, 13. septembra pievakarē, Lorupes gravā Siguldā tiks aizvadīts Latvijas čempionāts skrituļslalomā, kurā startēs arī mūsu labākie sportisti, tostarp FIRS pasaules čempionāta uzvarētājs Kristaps Zvejnieks.

Latvijas čempionātā pērn pie uzvarām tika Miks Zvejnieks un Ieva Meldere, kuri būs galvenie pretendenti uz pirmo vietu arī šovakar, tomēr vīriešu konkurencē Mikam konkurenci lūkos sagādāt Kristaps Zvejnieks un Roberts Briška.

Kā jau ierasts, Latvijas čempionāta ieskaitē tiks ņemti labākie laiki divu braucienu summā, bet vēl pēc tam norisināsies finālbrauciens, kurā startēs 20 labāko laiku uzrādītāji vīriešiem un 15 sievietēm, neatkarīgi no vecuma grupas.

Sacensību pirmā brauciena sākums sagaidāms plkst. 17:15. Vispirms trasē dosies bērnu grupas, bet kā pēdējie startēs elites grupas pārstāvji.

Jāpiemin, ka tiem, kas nevar doties uz Siguldu vērot sacensības klātienē iespēja sekot sacensībām būs rezultātu tiešraidē (live timing) Latvijas Slēpošanas federācijas