Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Titulētais Preiss atkal kļuvis par pasaules čempionu "Formula Windsurfing" klasē

Ints Megnis
Ints Megnis

Titulētais Preiss atkal kļuvis par pasaules čempionu "Formula Windsurfing" klasē
Jānis Preiss uz pasaules čempionāta goda pjedestāla augstākā pakāpiena. Foto: Patrik Pollak

Titulētais Latvijas burātājs Jānis Preiss ceturtdien Portugālē kļuvis par pasaules čempionu "Formula Windsurfing" klasē, labākais esot piecos no septiņiem braucieniem.

Portimaunas kūrortpilsētā notikušajās sacensībās tika skaitīti pieci labākie no septiņiem braucieniem, kas nozīmēja, ka Preiss sacensību kopvērtējumā nopelnīja minimālos piecus punktus un neatstāja cerības konkurentiem uz panākumu.

Preisa īpašumā ir daudzi tituli. Vēl tikai februārī viņš Igaunijā tika pie diviem zeltiem Eiropas ziemas čempionātā vindsērfingā, esot labākais gan kursā, gan slalomā.

Portugāles sacensībās piedalījās 18 sportisti, kuru vidū pieci bija no Latvijas. Tā piekto vietu guva Jānis Rencis, desmitnieku noslēdza Romualds Zelčs, bet Mārtiņš Rudiards Dzirnieks guva 14. vietu, kamēr Kristaps Jānis Dzirnieks palika 17. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
Jānis Preiss - pasaules čempions Formula...