Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rubļevska iekļūst pasaules čempionāta finālsacensībās

Rubļevska iekļūst pasaules čempionāta finālsacensībās
Jeļena Rubļevska
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Pasaules čempionātā modernajā pieccīņā, kas risinās Vācijas galvaspilsētā Berlīnē, šovakar finālsacensībās iekļuva vienīgā Latvijas sportiste Jeļena Rubļevska.

Rubļevska startēja kvalifikācijas C grupā un prata izcīnīt 1025 punktus, kas viņai deva astoto vietu. Finālsacensībām kvalificējās astoņas labākās sportistes no katras kvalifikācijas grupas, kā arī nākamo 12 labāko rezultātu īpašnieces.

Finālsacensībās, kas notiks sestdien, kopumā piedalīsies 36 modernās pieccīņas sportistes. Jāpiebilst, ka pasaules čempionāta medaļnieki automātiski kvalificēsies 2016. gada Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm.

Atgādinām, ka trešdien vīriešu kvalifikācijas sacensībās ne tik sekmīgi startēja Deniss Čerkovskis un Latviju pārstāvošais ukrainis Ruslans Nakonečnijs. Abi uzrādīja gandrīz identisku rezultātu - attiecīgi 1062 un 1060 punkti. Čerkovskim tas deva 22. vietu 29 sportistu konkurencē C grupā, bet Nakonečnijam - 23. vietu B grupā, kurā startēja 30 sportisti.

Izmantotie resursi:
pentathlon.org