Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Video: Ukrainas pilsonis liek skanēt Latvijas himnai Ēģiptē

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Ukrainas modernās pieccīņas audzēknis Ruslans Nakoņečnijs (25) aizvadītajā nedēļas nogalē debitēja zem Latvijas karoga un Pasaules kausa posmā Kairā sensacionāli izcīnīja zelta medaļu. Latvijas pilsonība viņam vēl nav, taču ir tiesības pārstāvēt mūsu valsti.

Ruslans Nakoņečnijs: "Esmu ļoti laimīgs. Pateicos savai ģimenei, Kairai un jaukajiem cilvēkiem Ēģiptē. Pirms gada es te finišēju piektajā vietā, bet tagad esmu uzvarētājs. Man ir jauns treneris un jauna komanda, saku paldies. Šis man ir lielisks rezultāts, esmu ļoti gandarīts" (pentathlon.org).

Piedāvājam apbalvošanas ceremoniju no Ēģiptes.

Video: uipmchannel, youtube.com
Vērtējums: +3

  +3 [+] [-]

, 2015-03-24 17:56, pirms 9 gadiem
Pa smuko!
...bet ir jautàjums - vai taisnība, ka ierodoties Latvijà Nakonečnijam ir piešķirts bēgļa statuss, lai varētu patstāvīgi šeit uzturēties?

     [+] [-]

, 2015-03-24 18:13, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: Pa smuko!
...bet ir jautàjums - vai taisnība, ka ierodoties Latvijà Nakonečnijam ir piešķirts bēgļa statuss, lai varētu patstāvīgi šeit uzturēties?
kaada starpiiba kaa to oficiaali sauc.Ukraina nav ES,pat nokaartojot viizu atlauj tik uz paaris dienaam uztureeties.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-24 18:44, pirms 9 gadiem
Vnk, patreiz tiek spēlēti partizàņi ar sabiedrību, bet tas slikti beigsies...jo nav nekà labāka kā patiesība...
Vajag sportista atklàto vēstuli mūsu sabiedrībai, kur viss godīgi jāizstāsta neko neslēpjot...Doņecka sagrauta, sportista karjera apdraudēta, nav kur trenēties utt...tiek lūgta palīdzība Latvijai un mēs to sniedzam...politiski jau vajadzētu nosodīt to separatismu, kas izčakarējis kādu miljonu cilvēku dzīves un miris reģions...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja