Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Tulovickis debitē Toronto ar trim punktiem un uzvaru

Juris Miņins
Juris Miņins

Tulovickis debitē Toronto ar trim punktiem un uzvaru
Trojs Tulovickis
Foto: AFP/Scanpix

Tikko kā no Kolorado "Rockies" iemainītais Trojs Tulovickis aizvadītajā naktī debitēja Toronto "Blue Jays" rindās. Debija izvērtās veiksmīga, jo Kanādas komanda izcīnīja uzvaru pār Filadelfijas "Phillies" ar 8:2.

Trojs Tulovickis, pēc pievienošanās Toronto komandai, tika ielikts kā pirmais "Blue Jays" sitējs un ne bez pamata, jo savas karjeras laikā viņš ne vienu vien reizi bija spējis pārsniegt 20 "Home run" robežu sezonā, divas reizes arī veicot 30 šādus sitienus.
Nepievīla viņš arī savu jauno komandu, jo jau pirmajā mačā raidīja bumbiņu ārpus laukuma un kopumā guva trīs punktus, kas arī palīdzēja izcīnīt uzvaru pār Filadelfijas vienību.

Te gan ir jāpiebilst, ka Filadelfijas "Phillies", lai arī ir vājākā komanda līgā, iepriekš bija uzņēmusi ļoti labu tempu un izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas, bet pēdējos 11 mačos šis ir tikai otrais zaudējums viņiem.

No citām spēlēm jāizceļ esošo MLB čempionu, Sanfrancisko "Giants" pārliecinošā uzvara pār Milvokī "Brewers" ar 5:0. Lai arī pats pa sevi šāds rezultāts nav nekāds pārsteigums, der atcerēties, ka tuvojoties rudenim, katra uzvara var būt izslēgšanas spēļu vērta, bet "Giants" pašlaik aktīvi cīnās par pirmo vietu Nacionālās līgas Rietumu divīzijā ar Losandželosas "Dodgers" un atpaliek no viņiem par vienas uzvaras tiesu. Aizvadītajā naktī "Dodgers" arī izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 10:7 pār Oklenadas "Athletics".

Tāpat interesantu notikumu atzīmējās Ņujorkas "Mets" un Sandijego "Padres" spēle. Lai arī "Padres" uzvarēja ar 7:3, lielāka uzmanība tika pievērsta diviem citiem notikumiem. Pirmkārt, Lukass Duda guva "Home run" katrreiz kā nostājās sitēja pozīcijā (kopā – 3 šādi sitieni), bet, otrkārt, Vilmers Floress jau ar asarām acīs paspēja atvadīties no Ņujorkas un "Mets" faniem, jo mača laikā parādījās visai ticama informācija, ka viņš tiek aizmainīts prom. Tiesa, vēlāk izrādījās, ka tās bija tikai baumas.

Visbeidzot ir jāatzīmē, ka aizvadītajā naktī zaudējumus piedzīvoja abas MLB līgu līdervienības. Sentluisas "Cardinals" piekāpās Sinsinati "Reds" ar 0:1, bet Kanzassitijas "Royals" bija spiesti atzīt savu pretinieku, Klīvlendas "Indians" pārākumu ar 1:12.

MLB regulārā sezona, 29. jūlija spēles

ViesiMājniekiRezultāts
RedsCardinals1:0
RoyalsIndians1:12
TigersRays2:1
PiratesTwins10:4
RockiesCubs2:3
DiamondbacksMariners8:2
BrewersGiants0:5
PhilliesBlue Jays2:8
White SoxRed Sox9:2
PadresMets7:3
NationalsMarlins7:2
BravesOrioles0:2
AngelsAstros3:6
YankeesRangers2:5
AthleticsDodgers7:10

Izmantotie resursi:
MLB.com: The Official Site of Major League...

     [+] [-]

, 2015-07-30 10:34, pirms 9 gadiem
Goin' baaack to back
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja