Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Yankees" sagrauj "Rangers" – 21:5

Juris Miņins
Juris Miņins

"Yankees" sagrauj "Rangers" – 21:5
Kriss Jangs
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Augstāko beisbola līgu (MLB) mačos par lielāko pārsteigumu parūpējās Ņujorkas "Yankees", kuri ar 21:5 pārspēja Teksasas "Rangers".

Teksasas komanda, pēc iepriekšējā dienā piedzīvotā zaudējuma ar 2:6, šīs nakts spēlē uzreiz ķērās vērsim pie ragiem un jau pirmajā iningā guva šķietami pārliecinošu piecu punktu pārsvaru, taču tas, kā vēlāk noskaidrojās, bija vājš mierinājums, jo jau otrajā iningā ņujorkieši prata atspēlēties, turklāt ne tikai atspēlēties, bet gūt 11 punktus, kas arī bija izšķirošais spēles moments. Tālākajos spēles nogriežņos "Yankees" savu pārsvaru tikai palielināja, līdz tas sasniedza 16 punktus un mača beigu rezultāts bija 21:5

Par spēles rezultatīvāko sportistu kļuva Kriss Jangs no ņujorkiešu rindām, kura kontā pieci gūtie punkti, viens "Home run" sitiens, kā arī kopumā četri sitieni sešos mēģinājumos. Kopumā jāsaka, ka tikai trīs beisbolisti, kas šonakt laukumā izgāja "Yankees" kreklā, netika pie punktiem.

Metējiem, kā var noprast, šī spēle gan nebija pateicīga, jo savus sākumsastāva pičerus komandas nomainīja, attiecīgi, ņujorkiešu gadījumā, pirmā ininga vidū, bet teksasiešu gadījumā – pēc pirmā ininga. "Rangers" sastāvā uz metēju kalniņa devās septiņi beisbolisti, no kuriem visilgāk tur noturējās Fils Kleins (trīs iningus).

Tāpat jāatzīmē Kanzassitijas "Royals" spēle Klīvlendas "Indians", kurā pagājušās sezonas Pasaules sērijas dalībnieki un viena no spēcīgākajām šīs sezonas komandām vien devītajā iningā, pateicoties Erika Hosmera bumbiņas raidījumam ārpus laukuma, svinēja uzvaru ar 2:1.

MLB regulārā sezona, 28. jūlija spēles

ViesiMājniekiRezultāts
RedsCardinals4:0
BravesOrioles3:7
PhilliesRays3:2
White SoxRed Sox9:4
RoyalsIndians2:1
PadresMets0:4
NationalsMarlins1:4
TigersRays1:10
YankeesRangers21:5
RockiesCubs7:2
PiratesTwins8:7
AngelsAstros5:10
DiamondbacksMariners8:4
AthleticsDodgers2:0
BrewersGiants5:2

Izmantotie resursi:
MLB.com: The Official Site of Major League...

  +2 [+] [-]

, 2015-07-29 09:44, pirms 9 gadiem
Vuhuu...beisbols.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja