Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

MLB sadala sodus "Yankees"-"Tigers" kautiņa dalībniekiem

Juris Miņins
Juris Miņins

MLB sadala sodus "Yankees"-"Tigers" kautiņa dalībniekiem
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) vadība ir paziņojusi sodus spēlētājiem, kas piedalījās vakar notikušajā Ņujorkas "Yankees" un Detroitas "Tigers" komandu masu kautiņā.

Vakar jau ziņojām, ka MLB spēlē starp Ņujorkas "Yankees" un Detroitas "Tigers" vienībā bija izcēlies pamatīgs kautiņš pēc tam kā Migels Kabrera sāka grūstīt, bet vēlāk arī sist ņujorkiešu ķērāju Ostinu Romeinu.

Par nekārtību izraisīšanu, kā arī lomu kautiņā, vislielāko sodu MLB ir piešķīrusi Migelam Kabreram, kuram no malas būs jāvēro septiņas spēles. Ņujorkietis Garijs Sančezs, kurš kautiņā iesaistījās vēlāk, taču veica vairākus nesportiskus sitienus, tāpat kā "Tigers" rezerves metējs Alekss Vilsons, saņēma četru maču diskvalifikācijas.

Ostins Romeins nevarēs piedalīties divās spēlēs, bet viena mača diskvalifikāciju ir saņēmis "Tigers" galvenais treneris Breds Asmuss, kurš lika Aleksam Vilsonam uzbrukt "Yankees" spēlētājam Todam Freizeram.

"Yankees" komandas vadītājs Džo Džirardi tika sveikā ar naudas sodu, tāpat naudas sods tika piešķirts ņujorkiešiem Bretam Gārdneram un Tomijam Kenlī, bet "Tigers" rindās naudas sodu saņēma Hosē Iglesiass.

Savukārt Ņujorkas komandas metējs Delins Betancess, kurš jau iepriekš bija raidījis bumbiņu pa Džeimsu Makanu, trāpot spēlētājam pa galvu, kas izsauca ķēdes reakciju un līdzīgus metienus atkārtoja arī citi metēji, līdz beigu beigās lietā tika liktas dūres.

Masu nekārtības starp Ņujorkas "Yankees" un Detroitas "Tigers"

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/