Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Dodgers" izcīna 10. uzvaru pēc kārtas, Suzuki raksta vēsturi

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dodgers" izcīna 10. uzvaru pēc kārtas, Suzuki raksta vēsturi
Ičiro Suzuki
Foto:AFP/Scanpix

Losandželosas "Dodgers" šīsnakts Augstāko beisbola līgu (MLB) spēlē ar 12:6 pārspēja savus tiešos konkurentus Kolorado "Rockies" un izcīnīja 10. uzvaru pēc kārtas.

Losandželosas "Dodgers" vienība šobrīd ir pati "karstākā" komanda visā MLB, jo ir izcīnījusi desmit uzvaras pēc kārtas, kas ir labākais rādītājs abās līgās, taču vēl svarīgāk priekš viņiem pašiem ir tas, ka pēdējās trīs uzvaras viņi izcīnīja pret saviem tiešajiem konkurentiem Kolorado "Rockies".

Aizvadītajā naktī Kalifornijas komanda bija tuvu tam, lai viņu uzvaru sērija pārtrūktu, jo līdz trešā ininga vidum Kolorado "Rockies" bija ieguvuši piecu punktu vadību, taču pateicoties Enrikes Hernandeza iesāktajai atspēlēšanās akcijai, kuru ļoti labi atbalstīja Koudijs Belindžers, "Dodgers" trešajā iningā atspēlēja četrus punktus, bet septītajā un astotajā prata gūt vēl astoņus un beigu beigās izrādījās neaizsniedzami "Rockies" beisbolistiem.

Par spēles rezultatīvāko beisbolistu kļuva jau pieminētais Koudijs Belindžers, kurš divreiz raidīja bumbiņu ārpus laukuma un kopā guva četrus punktus.

Interesanti, ka Kolorado "Rockies" vienība, kas vēl nesen bija starp līgas labākajām komandām un arī pašlaik ir tīri labās pozīcijās, šobrīd ir viena no "aukstākajām" vienībām visā MLB, jo ir zaudējusi piecus mačus pēc kārtas.

Tāpat ir jāpiemin Maiami "Marlins" un Čikāgas "Cubs" spēle. Tajā ar 4:2 pārāki izrādījās Maiami beisbolisti un Džankarlo Stentons guva savu 20. "Home run" sitienu šosezon, taču ievērības cienīgs ir cits notikums, proti, Japānas un MLB beisbola leģendas Ičiro Suzuki nākšana laukumā "Marlins" sākumsastāvā, jo tādējādi viņš ir kļuvis par visu laiku vecāko beisbolistu – centra aizsargu, kurš ir devies sākumsastāvā kādā no MLB spēlēm.

MLB regulārā sezona, 25.06.

ViesiMājniekiRezultāts
TwinsIndians4:0
CubsMarlins2:4
OriolesRays8:5
AngelsRed Sox4:2
BrewersBraves7:0
RedsNationals6:2
RangersYankees7:6
AthleticsWhite Sox5:3
Blue JaysRoyals8:2
MetsGiants8:2
AstrosMariners8:2
RockiesDodgers6:12
PhilliesDiamondbacks1:2
TigersPadres7:5
PiratesCardinals4:8

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/