Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Puertoriko trillerī izslēdz Nīderlandi un spēlēs WBC finālā

Juris Miņins
Juris Miņins

Puertoriko trillerī izslēdz Nīderlandi un spēlēs WBC finālā
Karloss Korea
Foto: AFP/Scanpix

Ar Puertoriko valstsvienības uzvaru pār Nīderlandi (4:3) noslēdzās pirmais Pasaules beisbola klasikas (WBC) pusfināls.

Puertoriko izlase turnīra otrajā kārtā tika tā sauktajā “nāves grupā”, proti, viņiem bija jāspēlē pret ASV un Dominikānu, taču puertorikāņi spēja ne tikai “izdzīvot”, bet arī ieņemt pirmo vietu un pusfinālā tas nozīmēja nomināli vājāku pretinieku.

Šis vājākais pretinieks bija Eiropas spēcīgākā beisbola izlase, Nīderlande, kura E grupā spēja ieņemt otro vietu, piekāpjoties tikai Japānai.

Pusfinālā, labi saprotot, ka viss izšķirsies vienā mačā, abas komandas jau no pirmā ininga mēģināja iegūt izšķirošo pārsvaru. Vispirms Vladimirs Balenteins raidīja bumbiņu ārpus laukuma un izvirzīja vadībā Nīderlandi ar 2:0, taču savā pirmā ininga uzbrukumā Karloss Korea paveica to pašu un pēc pirmā ininga rezultāts bija neizšķirts.

Līdz mača vidum abas vienības vēlreiz apmainījās ar punktu guvumiem, tikai šoreiz jāatspēlējas bija nīderlandiešiem, taču noteikt uzvarētāju deviņu iningu laikā neizdevās, tāpēc nācās spēlēt papildus iningus.

Mača atrisinājums tika sagaidīts 11. izspēļu kārtas apakšā, kad pēc Edija Rosario sitiena mājas bāzi sasniedza jau pieminētais Korea.

Lai arī Puertoriko pilnīgi noteikti ir beisbola valsts, saukt šīs valsts izlasi par čempionāta favorītiem īsti nevarēja, pat neskatoties uz to, ka 2013. gadā viņi spēlēja finālā. Turklāt, jāpiebilst, ka šajā WBC turnīrā Puertoriko izlase vēl nav zaudējusi nevienā mačā, lai gan viņu pretinieki ir bijuši ļoti cienījami.

Otrais pusfināla mačs norisināsies šonakt un tajā spēkiem mērosies un par biļeti uz finālu cīnīsies divas beisbola superlielvaras – ASV un Japāna.

Izmantotie resursi:
https://www.worldbaseballclassic.com/

     [+] [-]

, 2017-03-21 19:28, pirms 7 gadiem
biju par NED, ka jau eiropietis, lai gan no eiropiesiem tur simboliski, no laukuma speletajiem vienigais(sakuma sastava) , kursh dzimis NIDERLANDE ir Didi Grigorius . kodolu viedo Ned sala Curucao dzimusie speletaji, kuri lielaka dala spele MLB komandas! vispar interesants pasakums, final cieniga spele bija USA-DOM 2 tiksanas!

     [+] [-]

, 2017-03-21 20:59, pirms 7 gadiem
eikoninsh rakstīja: biju par NED, ka jau eiropietis, lai gan no eiropiesiem tur simboliski, no laukuma speletajiem vienigais(sakuma sastava) , kursh dzimis NIDERLANDE ir Didi Grigorius . kodolu viedo Ned sala Curucao dzimusie speletaji, kuri lielaka dala spele MLB komandas! vispar interesants pasakums, final cieniga spele bija USA-DOM 2 tiksanas!
Tajā pašā laika - Nīderlandes sportā kopumā ir ļoti daudz sportistu, kas faktiski nav dzimuši šajā valstī.