Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Dodgers" turpina savu ceļu uz rekordsezonu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dodgers" turpina savu ceļu uz rekordsezonu
Foto: AFP/Scanpix

Losandželosas "Dodgers" aizvadītajā naktī Augstāko beisbola līgu (MLB) regulārajā turnīrā izcīnīja savu 87 panākumu, ar 3:0 pārspējot Detroitas "Tigers".

Losandželosas "Dodgers" ir šīssezonas labākā MLB komanda, turklāt tās sniegums ir tik pārliecinošs, ka viņi iet uz to, lai uzstādītu vienu no visu laiku veiksmīgākajām sezonām MLB pastāvēšanas vēsturē. Pašlaik, uzvarot 87 no 121 mača, losandželosieši ur triumfējuši 71.9% no visām spēlēm, kas ir tikai par 0.2% sliktāks rādītājs kā 1954. gadā Klīvlendas "Indians" uzstādītais 72.1% (šobrīd tā ir 5. visu laiku labākā sezona).

Regulārajā sezonā ir atlicis vēl 41 mačs, kura laikā viņiem ir jāmēģina nesabojāt iespaidīgo uzvaru un zaudējumu bilanci.

Aizvadītās nakts cīņa pret Detroitas "Tigers" viņiem padevās gan ļoti smaga. Sešus iningus, pateicoties lieliskajai Maikla Fulmera spēlei no metēju pozīcijas, losandželosieši nespēja gūt punktus, bet septītā ininga izskaņā "Dodgers", tomēr, atrada vājo punktu, kas Adrianam Gonzalesam ļāva lauzt mača gaitu, bet vēlāk, pēc Džastina Tērnera un Kērtisa Grandersona sitieniem, uzstādīt mača gala rezultātu – 3:0.

Jau pieminētais Fulmers laukumā pavadīja septiņus iningus, kuru laikā veica sešus straikautus, pieļāva tikai trīs sitienus un zaudēja vienu punktu.

Savukārt pie uzvaras tika Ross Striplings, kurš sestajā iningā devās laukumā, nomainot Hjun-Džin Rū, aizvadīja divus iningus un tikai viens pretinieks varēja sasniegt pirmo bāzi (1-4).

Šobrīd visā MLB Losandželosas "Dodgers" komandai ir 12 uzvaru pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem, Hjūstonas "Astros". Nacionālajā līgā otrās vietas īpašnieki, Vašingtonas "Nationals", no viņiem atpaliek par 14 panākumiem, bet rietumu divīzijā Kolorado "Rockies" atpalicība sastāda jau 20 panākumu tiesu.

MLB, 19.08.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsPirates4:6
Blue JaysCubs3:4
DodgersTigers3:0
MarinersRays7:6
AngelsOrioles5:1
YankeesRed Sox4:3
DiamondbacksTwins0:5
RedsBraves11:8
AthleticsAstros0:3
MarlinsMets1:8
IndiansRoyals5:0
White SoxRangers7:17
BrewersRockies6:3
NationalsPadres1:3
PhilliesGiants12:9

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/