Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

“Twins” noslēdz rekordlīgumu ar drafta pirmo numuru

Juris Miņins
Juris Miņins

“Twins” noslēdz rekordlīgumu ar drafta pirmo numuru
Roiss Luiss
Foto: mlb.com/twins

Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Minesotas “Twins” ir paziņojusi, ka tai ir izdevies noslēgt līgumu ar 2017. gada MLB drafta pirmo numuru Roisu Luisu.

Minesotas komanda ir noslēgusi līgumu ar šī gada drafta pirmo numuru Roisu Luisu un saskaņā ar to, izmaksās beisbolistam 6.725 miljonus lielu bonusu. Jāatgādina, ka 2012. gadā MLB un spēlētāju arodbiedrība pieņēma izmaiņas jauno spēlētāju nolīgšanā. Pirmkārt, komandas nedrīkst piedāvāt spēlētājiem MLB līgumus, bet gan tikai zemāko līgu līgumus, kā arī spēlētāju nolīgšanai katrai komandai ir savs budžets, kurā arī ir jāiekļaujas.

Jau ir paziņots, ka Roiss Luiss savu profesionāļa karjeru sāks Golfkoustas līgā, kas pēc līmeņa ir tā sauktā debitantu līga.

Interesanti, ka 6.725 miljoni ASV dolāru ir lielākā summa, kas jauno noteikumu ietvaros ir piešķirta drafta pirmajam numuram un lielākā, kas piešķirta no vidusskolas nākušam spēlētājam. Tajā pašā laikā ar piekto numuru izvēlētajam Vanderbiltas koledžas metējam Kailam Raitam pirms pāris dienām Atlantas “Braves” piešķīra septiņu miljonu bonusu.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports