Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Red Sox" noslēdz līgumus ar Lakiju un Kameronu

Juris Miņins
Juris Miņins

"Red Sox" noslēdz līgumus ar Lakiju un Kameronu
Džons Lakijs
Foto: AP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Bostonas "Red Sox" vakardien noslēdza līgumus ar diviem elites klases spēlētājiem – metēju Džonu Lakiju un ārējās līnijas centra aizsargu Maiku Kameronu.

Ar bijušo Losandželosas "Angels" sākumsastāva metēju Džonu Lakiju līgums ir parakstīts uz pieciem gadiem par kopējo summu 82.5 miljoni ASV dolāru. 31 gadu vecais Lakijs, pēc daudzu ekspertu atzinuma, bija šīs starpsezonas spēlētājs savā pozīcijā un interesi par viņu izrādīja vairākas komandas, taču Bostonas piedāvājums pašam spēlētājam likās vispievilcīgākais un nākamsezon viņš pievienosies jau tā visai neslikajai "Red Sox" metēju rotācijai, kurā ir gan Džošs Bekets, gan Džons Lesters.
Tāpat Bostonas komanda noslēdz līgumu ar 36 gadus veco ārējās līnijas centra aizsargu Maiku Kameronu, kurš iepriekš spēlēja Milvokī "Brewers" komandā. Līguma summa pagaidām nav oficiāli atklāta, taču tiek ziņots, ka nākamo divu sezonu laikā Kamerons saņems septiņus līdz astoņus miljonus ASV dolāru.

MLB apskatnieki lēš, ka šāda aktivitāte ir saistīta ar to, ka "Red Sox" ir padevusies cīņā par vienu no savas komandas līderiem iepriekšējās sezonās, ārējās līnijas kreisās malas aizsarga Džeisona Beja nolīgšanu, kura aģents pašlaik risina sarunas par iespējamo pārcelšanos uz Ņujorkas "Mets". Tāpat jāpiebilst, ka Bostonas beisbola komandā nav īstas skaidrības ar Maika Lovela statusu, kuram ir veiksmīgi jāiztur fiziskās pārbaudes Teksasas "Rangers" vienībā un ja tas tiks izdarīts uz Bostonu dosies ķērājs Makss Ramirezs.

No citiem pēdējās dienās noslēgtajiem līgumiem ir jāizceļ aizvadītās sezonas Pasaules sērijas vērtīgākā spēlētāja, jeb MVP, japāņa Hideki Matsui pārcelšanās no Ņujorkas "Yankees" uz Losandželosas "Angels". Līgums ir parakstīts uz vienu sezonu, taču tā summa netiek atklāta. Vien zināms, ka iepriekš, pirms brīvo aģentu tirgus atvēršanas, tika runāts, ka Matsui būs jāpiekrīt algas samazinājumam, jo daudzas komandas nevarēs atļauties viņam maksāt 13 miljonus ASV dolāru.
Tāpat komandas ļoti aktīvi cenšas papildināt savas fārmkomandas, noslēdzot zemāko līgu līgumus ar mazāk zināmiem spēlētājiem.

Protams, notiek arī dažādas spekulācijas maiņu un vēl gaidāmo līgumu noslēgšanas sakarā. Tā pašlaik "karstākā" tēma ir par Toronto "Blue Jays" metēja Rona Haladeja iespējamā pārcelšanās uz pēdējo divu gadu Pasaules sēriju dalībnieci Filadelfijas "Phillies", no kuras savukārt uz Sietlas "Mariners" varētu aiziet cits metējs Klifs Lī.

Izmantotie resursi:
fantasysports.ca
espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-12-16 19:06, pirms 14 gadiem
All In uz Red sox 2010 gada sezonu !

     [+] [-]

, 2009-12-16 19:10, pirms 14 gadiem
Normāli skaitļi algu ziņā šim sportam.

  -2 [+] [-]

, 2009-12-16 19:24, pirms 14 gadiem
Sporta veids ir totali pretigs un garlaicigs, bet pelna speletaji tur ne pa jokam!!

     [+] [-]

, 2009-12-16 19:27, pirms 14 gadiem
Vē jau Bostonā tak paliek Macuzaka un tas jaunais aizmirsu uzvārdu

     [+] [-]

, 2009-12-16 19:55, pirms 14 gadiem
Vynilz rakstīja: Vē jau Bostonā tak paliek Macuzaka un tas jaunais aizmirsu uzvārdu
Pagājusī sezona Daisukem bija ne tā labākā, tāpēc vajag "iepauzēt" ar viņa pierakstīšanu pie labajiem.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-16 19:58, pirms 14 gadiem
Januks rakstīja: Sporta veids ir totali pretigs un garlaicigs, bet pelna speletaji tur ne pa jokam!!
Kamēr neorientējies noteikumos un sporta veidā kā tādā, tikmēr jebkurš sporta veids liekas "totali pretigs un garlaicig".

  +1 [+] [-]

, 2009-12-17 03:18, pirms 14 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Pagājusī sezona Daisukem bija ne tā labākā, tāpēc vajag "iepauzēt" ar viņa pierakstīšanu pie labajiem.
Lūk, arī Lakijs beidzot nonācis superklubā un, domājams, ka ir apmierināts, jo nevajadzēs arī tizloties ar nūjas vicināšanu, kas viņu gaidītu iekš Nacionālās līgas komandām.