Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

Teksasas duelī uzvar "Rangers"

Juris Miņins
Juris Miņins

Teksasas duelī uzvar "Rangers"
Jū Dārvišs
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) aizvadītās nakts mačos savstarpējo maču sēriju sāka Hjūstonas "Astros" un Teksasas "Rangers". Pirmajā spēlē ar 6:1 pārāki bija "Rangers".

Hjūstonas "Astros" pašlaik ir labākā komanda visā MLB un tuvākos sekotājus apsteidz par 3.5 uzvaru tiesu, taču iepriekš viņu pārsvars bija lielāks. Par pamatu šādai pārsvara "izsēšanai" kalpo fakts, ka no pēdējiem septiņiem mačiem hjūstonieši ir zaudējuši piecos. Arī aizvadītajā naktī viņi piekāpās saviem kaimiņiem, Teksasas "Rangers".

Par mača galveno varoni kļuva Jū Dārvišs, kurš uz metēju kalniņa pavadīja septiņus iningus, zaudēja vienu punktu un pārspēja četrus metējus. Tas bija lielisks sniegums, jo iepriekšējā mačā pret "Astros" viņam gāja pagalam bēdīgi. Uzbrukumā "Rangers" komandā rezultatīvākais bija Nomars Mazara, kurš astotajā iningā raidīja bumbiņu ārpus laukuma, uzreiz gūstot trīs punktus.

Tāpat savu kārtējo uzvaru izcīnīja Ņujorkas "Yankees", kuri ar 5:3 pārspēja Losandželosas "Angels". Arī šajā spēlē ar "Home run" izcēlās uzlecošā Ņujorkas un visa MLB zvaigzne Ārons Džadžs.

Savukārt Nacionālās līgas līderi, Kolorado "Rockies" piedzīvoja zaudējumu pret Pitsburgas "Pirates" ar 2:7. Šī spēle bija īpaša arī ar to, ka laukumā atgriezās Džeimisons Teilons, kurš pirms tam izgāja vēža ārstēšanas procedūras. Atgriešanās sanāca diezgan laba – pieci iningi, pieci izslēgti atsitēji un neviena zaudēta punkta.

MLB regulārā sezona, 12.06.

ViesiMājniekiRezultāts
BravesNationals11:10
RockiesPirates2:7
PhilliesRed Sox5:6
CubsMets1:6
OriolesWhite Sox7:10
MarinersTwins14:3
RangersAstros6:1
YankeesAngels5:3
RedsPadres3:9

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/