Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Dodgers" viena vakara laikā divreiz piekāpjas "Padres"

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dodgers" viena vakara laikā divreiz piekāpjas "Padres"
Hektors Sančezs
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) līdervienība Losandželosas "Dodgers" pēdējās spēlēs ir pamatīgi "iebuksējusi", jo piedzīvo vienu zaudējumu pēc otra. Tā aizvadītajā naktī, aizvadot divas spēles pret Sandjego "Padres", tika piedzīvoti divi zaudējumi.

Beisbols, pretēji futbolam vai kādam citam sporta veidam, lietus laikā netiek spēlēts, tāpēc nereti gadās, ka kāds no mačiem ir jāatceļ, tajā pašā laikā nav nekas ārkārtējs, ka vienas dienas laikā MLB komandas aizvada pa divām spēlēm. Tieši šāds gadījums bija Losandželosas "Dodgers" un Sandjego "Padres" spēļu sērijā.

Šīsnakts pirmajā spēlē abas vienības sarīkoja īstu cīniņu, spēlējot, kā saka, "punkts punktā", taču beigu beigās no šīs cīņas kā uzvarētāji iznāca "Padres" – 6:5. Par spēles rezultatīvākajiem beisbolistiem kļuva Džastins Tērners un Koudijs Belindžers, kuri katrs savas komandas labā guva pa diviem punktiem, taču Sandjego komandā punktus guva seši dažādi spēlētāji, kas arī bija panākumu atslēga.

Savukārt otrajā spēlē visu izšķīra japāņa Jū Dārviša neveiksmīgā spēle, t.i., viņš aizvadīja tikai trīs iningus, kuru laikā zaudēja piecus punktus, kas, kā izrādījās vēlāk, bija neatspēlējams pārsvars. Hektors Sančezs un Mets Sizers "Padres" labā guva pa diviem punktiem katrs.

No pārējām spēlēm jāizceļ Hjūstonas "Astros" divas uzvaras vienā vakarā, jo viņi no sākuma ar 12:8, bet vēlāk ar 4:1 pārspēja Ņujorkas "Mets".

Kanzassitijas "Royals" piedzīvoja kārtējo graujošo, "sauso" zaudējumu, šoreiz ar 0:17 piekāpjoties Minesotas "Twins". Jāpiebils, ka pēdējās 8 spēlēs tas ir ceturtais "sausais" zaudējums un trešais, kur rezultāta starpība ir lielāka par 10 punktiem.

Savukārt Maiami "Marlins" atsitējs Džankarlo Stentons turpina "bombardēt", jo mačā pret Filadelfijas "Phillies" (10:9) jau 52. reizi sezonā raidīja bumbiņu ārpus laukuma robežām.

MLB, 02.09.

ViesiMājniekiRezultāts
CardinalsGiants1:2
Red SoxYankees1:5
MetsAstros8:12
BravesCubs12:14
DodgersPadres5:6
IndiansTigers5:2
Blue JaysOrioles7:2
RedsPirates0:5
RaysWhite Sox4:5
NationalsBrewers3:2
RoyalsTwins0:17
PhilliesMarlins9:10
AngelsRangers7:4
DiamondbacksRockies6:2
MetsAstros1:4
AthleticsMariners6:7.

Izmantotie resursi:
https://www.mlb.com/