Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Spurs" martā iemūžinās Džinobili kreklu

Ints Megnis
Ints Megnis

"Spurs" martā iemūžinās Džinobili kreklu
Manu Džinobili. Foto: AFP/Scanpix

Latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda 2019. gada 28. martā gaidāmās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles ar Klīvlendas "Cavaliers" laikā iemūžinās savas leģendas Manu Džinobili kreklu ar numuru 20.

Argentīnietis kļūs par devīto spēlētāju "Spurs" vēsturē, kura krekls ticis pacelts pie arēnas griestiem, pievienojoties Brūsam Bouenam (12), Timam Dankanam (21), Šonam Eliotam (32), Džordžam Džervinam (44), Eiverijam Džonsonam (6), Džonijam Mūram (00), Deividam Robinsonam (50) un Džeimsam Silasam (13).

Četrkārtējais čempions ir tikai viens no septiņiem NBA spēlētājiem, kurš vienā komandā aizvadījis vismaz 16 sezonas, pievienojoties Dankanam, Kobem Braientam, Džonam Havličekam, Redžijam Milleram, Dirkam Novickim un Džonam Stoktonam. Tāpat Džinobili un Bils Bredlijs ir vienīgie spēlētāji, kas tikuši pie NBA čempionu titula, olimpiskās zelta medaļas un Eirolīgas titula.

Ticis izvēlēts 1999. gada draftā ar 57. kopējo numuru, Džinobili karjerā devās laukumā 1057 regulārās sezonas spēlēs, izceļoties ar vidēji 13,3 punktiem, 3,8 rezultatīvām piespēlēm, 3,5 atlēkušajām bumbām un 1,32 pārtvertām bumbām. Viņš ir "Spurs" komandas visu laiku labākais tālmetienu realizētājs (1495) un bumbu pārtvērējs (1392), kā arī piektais punktos (14 043). Karjeras laikā Džinobili divreiz spēlēja "All-Star" mačā un 2008. gadā tika atzīts par līgas labāko rezervistu.

Džinobili un Lebrons Džeimss ir vienīgie divi NBA spēlētāji, kas izslēgšanas turnīros guvuši vismaz 3000 punktus un trāpījuši vismaz 300 tālmetienus.

Izmantotie resursi:
The San Antonio Spurs Announced They Will...

  +1 [+] [-]

, 2018-10-30 23:23, pirms 5 gadiem
Tonya nebūtu aizgājis prom, visticamāk arī tiktu iemūžināts, bet tagad hz. Man kkā liekas stulbi kad Tu visu karjeru esi nospēlējis vienā klubā, pietam ar labiem panākumiem/ienākumiem un aizej pēdējā sezonā uz miskastniekiem... Nu netrūkst viņam nauda..

     [+] [-]

, 2018-11-01 06:37, pirms 5 gadiem
eevelee rakstīja: Tonya nebūtu aizgājis prom, visticamāk arī tiktu iemūžināts, bet tagad hz. Man kkā liekas stulbi kad Tu visu karjeru esi nospēlējis vienā klubā, pietam ar labiem panākumiem/ienākumiem un aizej pēdējā sezonā uz miskastniekiem... Nu netrūkst viņam nauda..
Laikam domaaji Tonijs Parkers,..Nez kaadu maac saubas,Ka vinja kreklu varetu neiemuuzinaat?! Tas or tikai laika jautaajums