Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Knicks" cerība Nokss potītes savainojuma dēļ izlaidīs līdz pat mēnesim

Andrejs Siliņš

"Knicks" cerība Nokss potītes savainojuma dēļ izlaidīs līdz pat mēnesim
Kevins Nokss brīdi pēc savainojuma gūšanas, Foto: EPA / Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" šovasar draftētais uzbrucējs Kevins Nokss naktī uz svētdienu notikušajā spēlē pret Bostonas "Celtics" savainoja potīti un nevarēs spēlēt divas līdz četras nedēļas.

"Knicks" tikai pašā galotnē piekāpās Austrumu konferences galvenajai sezonas favorītei "Celtics" (101:103), bet Nokss paspēja nospēlēt vien četras minūtes. Pirmās ceturtdaļas beigu daļā Nokss devās pārejas uzbrukumā, Terijs Rozīrs pārkāpa noteikumus, bet ņujorkietis piezīmes brīdī izmežģīja potīti (bez kontakta ar pretinieku). Ar komandas biedru palīdzību Nokss atstāja laukumu, bet savainoto kreiso kāju pie parketa tā arī vairs nepielika.

Vēlāk veiktajās pārbaudēs konstatēts spēcīgs samežģījums, kā rezultātā jaunajam spēlētājam nāksies izlaist divas līdz pat četras nedēļas.

19 gadus veco Noksu iepriekšējo sezonu pavadīja Kentaki universitātes komandā, vidēji gūstot 15,6 punktus, izcīnot 5,4 atlēkušās bumbas un atdodot 1,4 rezultatīvas piespēles. Vasarā "Knicks" draftēja Noksu ar devīto kārtas numuru, uzbrucējs sevi labi apliecināja vasaras līgā un tiek uzskatīts par spēlētāju ar augstu potenciālu NBA līmenī.

206 centimetrus garais Nokss dienu iepriekš aizvadīja savas pagaidām īsās NBA karjeras rezultatīvāko spēli, gūstot 17 punktus pret "Nets". Trijos mačos Nokss vidēji 19 minūtēs guvis 9,3 punktus.

"Knicks" šobrīd ir divi zaudējumi trīs spēlēs. Nākamo maču Ņujorkas komanda aizvadīs naktī uz 24. oktobri, viesojoties Milvoki. Pēc tam izbraukums turpināsies ar ceļu uz Floridu, kur jātiekas ar Maiami "Heat".

     [+] [-]

, 2018-10-21 14:26, pirms 6 gadiem
Ka neiet, ta neiet.
Noa sūdainais līgums, KP trauma, tagad šis!

  +1 [+] [-]

, 2018-10-21 14:40, pirms 6 gadiem
Nu uz doto brīdi. Šis liekas varētu būt stabils rotācijas spēlētājs😇

     [+] [-]

, 2018-10-21 15:42, pirms 6 gadiem
Pēdējās spēlēs arī daudz spēlē Tomass kurš neko nerāda Hezonja ar neko nerāda kaut Vonleh spēlē labāk.

     [+] [-]

, 2018-10-21 16:06, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Pēdējās spēlēs arī daudz spēlē Tomass kurš neko nerāda Hezonja ar neko nerāda kaut Vonleh spēlē labāk.
Tomasam taču uzdevums nav mesti pat 10 spēlē

     [+] [-]

, 2018-10-21 16:34, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tomasam taču uzdevums nav mesti pat 10 spēlē
pat aizsardzība viņam švaka ļoti daudz palaiž un neatbloķē.

     [+] [-]

, 2018-10-21 17:06, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: pat aizsardzība viņam švaka ļoti daudz palaiž un neatbloķē.
tak ko tu gribi no rookija, viņš vēl zaļš kā gurķis. Tas ka KP tik ātri no rookija par līderi kļuva, nenozīmē ka pārējeim tikpat ātri iet. Tie ir 3-5 gadi pirms sāks kaut ko darīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja