Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dairis Bertāns uz Ziemeļameriku dosies ceturtdien

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Dairis Bertāns uz Ziemeļameriku dosies ceturtdien
Dairis Bertāns. Foto: Olimpia Milano

LETA. Latvijas izlases basketbolists Dairis Bertāns uz Ziemeļameriku dosies ceturtdien, aģentūrai LETA atklāja sportista aģents Artūrs Kalnītis.

Jau ziņots, ka 29 gadus vecais Bertāns pagājušajā nedēļā noslēdza līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Ņūorleānas "Pelicans". Kā iepriekš paziņoja komandas galvenais treneris Elvins Džentrijs, Bertāns komandas rindas papildinās šīs nedēļas laikā.

Pirms došanās uz Ziemeļameriku Bertāns uzkavējies Latvijā, jo bija jāgaida darba vīza. Kā atklāja basketbolista aģents, Bertāns rītdien dabūs vīzu un vakarā dosies uz Ziemeļameriku.

Bertāns pirms pievienošanās "Pelicans" komandai nepilnas divas sezonas pārstāvēja Itālijas A sērijas klubu Milānas "AX Armani Exchange Olimpia". Iepriekš tika ziņots, ka Itālijas čempione kompensāciju nesaņemšot, bet abas puses vienojušās, ka, atgriežoties Eiropā, viņam būs iespēja atkal pārstāvēt Milānas klubu.

Klubs neatklāj līguma detaļas, bet iepriekš tika vēstīts, ka vienošanās noslēgta uz diviem gadiem. Līgums paredzot sadarbību līdz šīs sezonas beigām un ar kluba iespēju to pagarināt vēl uz vienu gadu. "Pelicans" ar 30 uzvarām 66 spēlēs NBA Rietumu konferencē ieņem 12.vietu un vairs reāli necīnās par vietu izslēgšanas turnīrā.

Ņūorleānas vienība nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad savā laukumā uzņems Jūtas "Jazz", bet piektdien tiks eksaminēta Toronto "Raptors". Divas dienas vēlāk "Pelicans" viesosies pie Atlantas "Hawks", bet pēc tam nākamajā otrdienā uzsāks trīs mājas spēļu sēriju.

Šobrīd NBA komandu sastāvos atrodas arī Dāvis Bertāns (Sanantonio "Spurs"), Rodions Kurucs (Bruklinas "Nets") un Kristaps Porziņģis (Dalasas "Mavericks"). Savulaik planētā spēcīgākajā basketbolā līgā spēlējuši arī Gundars Vētra un Andris Biedriņš.

Izmantotie resursi:
LETA

  +1 [+] [-]

, 2019-03-06 22:10, pirms 5 gadiem
Oho, SC pamodās. Vajadzēja 4 stundas, lai nokopētu rakstu.

  -2 [+] [-]

, 2019-03-06 22:17, pirms 5 gadiem
Tad jau sanāk tik vien 10 spēlītes

  +2 [+] [-]

, 2019-03-06 22:31, pirms 5 gadiem
MachimoI rakstīja: Tad jau sanāk tik vien 10 spēlītes
16

  +1 [+] [-]

, 2019-03-06 22:42, pirms 5 gadiem
Nedaudz aizdomīgi - kaut kā neatceros, ka vēl kāds eiropietis noslēdz līgumu NBA & NHL, bet nevar pievienoties komandai, jo nedod vīzu..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-03-06 23:30, pirms 5 gadiem
Ei, kur palika tas, kas Dairi tribīnes jau pirms 4-5dienām redzēja!? :d Ir iespējams arī video no šī gadījuma... mani māc aizdomas, ka pats Bertāns a to vēlētos redzēt! Bet, kas zin, iespējams, viņš vnk nolēma aizlidot, pasēdēt tribīnēs, atlidot atpakaļ un tad atkal lidot...

     [+] [-]

, 2019-03-07 00:07, pirms 5 gadiem
Ar turista vizu vins jau vareja braukt un sedet tribines. Vinam tagad jakarto cita viza, kas lauj stradat.

     [+] [-]

, 2019-03-07 03:13, pirms 5 gadiem
Biju skarbs pēc LV izkases spēles,bet ja jau reiz Tevi vēl tur ņem tas veiksmi!

  -3 [+] [-]

, 2019-03-07 06:50, pirms 5 gadiem
NBA God rakstīja: 16
Nu, daudz laimes dzimenē

     [+] [-]

, 2019-03-07 08:24, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Ei, kur palika tas, kas Dairi tribīnes jau pirms 4-5dienām redzēja!? :d Ir iespējams arī video no šī gadījuma... mani māc aizdomas, ka pats Bertāns a to vēlētos redzēt! Bet, kas zin, iespējams, viņš vnk nolēma aizlidot, pasēdēt tribīnēs, atlidot atpakaļ un tad atkal lidot...
tieši to pašu padomāju

     [+] [-]

, 2019-03-07 10:26, pirms 5 gadiem
polārlācēns rakstīja: Ar turista vizu vins jau vareja braukt un sedet tribines. Vinam tagad jakarto cita viza, kas lauj stradat.
Loģika aizbraukt... pasēdēt, braukt atkal atpakaļ, lai saņemtu darba atļauju, lai atkal lidotu... nu ja, NBA jau maz sanāk lidot...
Kāpēc tad uzreiz nepalikt Amerikā un nesagaidīt to vīzu... sēdēt tribīnēs var arī LBL spēlē!

     [+] [-]

, 2019-03-07 12:32, pirms 5 gadiem
viedoklis rakstīja: Loģika aizbraukt... pasēdēt, braukt atkal atpakaļ, lai saņemtu darba atļauju, lai atkal lidotu... nu ja, NBA jau maz sanāk lidot...
Kāpēc tad uzreiz nepalikt Amerikā un nesagaidīt to vīzu... sēdēt tribīnēs var arī LBL spēlē!
Tapec, ka viza ir jakarto Latvija?

Nav jau ta Amerika tik talu. Ir cilveki, kas loti biezi lido turp un atpakal. Gan jau Dairis ari biznesa klase lido. Var gan izguleties, gan atpusties.