Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nets" treneris: "Vai Kurucs turpinās spēlēt sākumsastāvā? Redzēsim"

Rolands Eliņš

"Nets" treneris: "Vai Kurucs turpinās spēlēt sākumsastāvā? Redzēsim"
Rodions Kurucs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Bruklinas „Nets” Kenijs Atkinsons pēc uzvaras pār Dalasas „Mavericks” pauda prieku par Rodiona Kuruca paveikto šajā spēlē, taču nevēlējās apstiprināt, ka Kurucs saglabās vietu sākumsastāvā arī nākamajos mačos, kad gaidāma Treviona Grema atgriešanās sastāvā.

„Mūsu spēlei ļoti palīdz tas, ka Rodions sāk mest šādus metienus,” pēc Rodiona Kuruca trāpītajiem pieciem tālmetieniem teica Kenijs Atkinsons. „Tas maina visu vienādojumu, jo mūsu sastāvā tad ir četri spēlētāji, kuri var iemest tālmetienu, un pretiniekiem gandrīz vai jāizvēlas, ko mums ļaut darīt.”

„Tas mums deva lielāku plašumu laukumā, kā arī rezervistiem radās vairāk iespēju doties caurgājienos,” turpināja Atkinsons, uzslavējot Kuruca parādīto sniegumu, taču neapsolot viņam vietu sākumsastāvā arī nākamajā mačā. „Redzēsim. Tā jau ir noticis iepriekš šosezon, kad viens spēlētājs izkrīt no sastāva, otrs nāk vietā un parāda ļoti labu sniegumu. Tāpēc es cenšos palikt pie tām lietām, kas nes uzvaras, tā ir pareizā rīcība.”

Kurucs šonakt aizvadīja savu 30. spēli „Nets” sākumsastāvā, taču pirmo kopš Zvaigžņu spēles pārtraukuma. Vidēji spēlē savā debijas sezonā Kurucs guvis 8.8 punktus un savācis 3.7 atlēkušās bumbas. Mačā pret Dalasu viņš otro reizi karjerā vienā NBA mačā iemeta piecus tālmetienus.

„Šī bija lieliska spēle,” pēc mača medijiem teica Kurucs. „Sākām visu ar spēli aizsardzībā. Vairākas reizes apturējām viņus, neļāvām tikt pie punktiem.” Kurucs īpaši neizteicās par savas pozīcijas maiņu uz „Stretch-four” pozīciju, norādot, ka viņš tāpat turpinās spēlēt savu spēli.

Savukārt „Nets” saspēles vadītājs D`Andželo Rasels norādīja, ka visi komandā uzticas galvenā trenera lēmumiem, ieskaitot par pārmaiņām sākumsastāvā. „Šajā sezonas brīdī mums ir jātic savam trenerim, jādara visu, ko viņš uzskata par vajadzīgu. Šī spēle mums sanāca ļoti laba. Domāju, ka atradām daļu no uzvaras formulas.”

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2019/03/04/lineu...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2019-03-05 17:27, pirms 5 gadiem
iihf750 rakstīja: nakamgad uz vef?
greiems ?

  +4 [+] [-]

, 2019-03-05 17:30, pirms 5 gadiem
Kurucs var kaut 40 p lādēt, tikuntā Atkinsonu viņa sniegums nepārliecina.

  +6 [+] [-]

, 2019-03-05 17:44, pirms 5 gadiem
Nets nav viena spēlētāja komanda. Nosacīta zvaigzne ir Rassels, tālāk vesela strīpa labu spēlētāju, ieskaitot Rodionu. Trenerim grūta izvēle un kaut ko garantēt kādam spēlētājam nav prāta darbs. Tā ka viss O.K.

  +7 [+] [-]

, 2019-03-05 17:58, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Kurucs var kaut 40 p lādēt, tikuntā Atkinsonu viņa sniegums nepārliecina.
Ja ir stabilas minūtes no beņķa vai tas starta 5 ir tik ļoti svarīgs?

  +1 [+] [-]

, 2019-03-05 19:05, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Kurucs var kaut 40 p lādēt, tikuntā Atkinsonu viņa sniegums nepārliecina.
Pareizi dara, lai puisim nesakāpj galvā, ka viņš jau ir zvaigzne un neaizvietojams.

     [+] [-]

, 2019-03-05 19:09, pirms 5 gadiem
cobham rakstīja: Kurucs var kaut 40 p lādēt, tikuntā Atkinsonu viņa sniegums nepārliecina.
Nu viņš jau nav mēģinājis iemest 40 punktus !

  +1 [+] [-]

, 2019-03-05 19:21, pirms 5 gadiem
Nemuldi Atkinson,tev nekas cits neatliek ka Kurucu laist sakumsastaavaa,chalis traapija ruukija sienaa,un uzreiz komanda saaka bukseet,taa kaa labak ceri ka Kurucs turpinas spelet rezultativi.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-05 21:05, pirms 5 gadiem
Gribētu redzēt treneri, kas žurnālistiem apsol, kurus nākošajā spēlē laidīs sākuma sastāvā. Visnotaļ retorisks jautājums, uz kuru standarta atbilde.