Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" īpašniece: "Mediji nepareizi ziņoja par mūsu centieniem iemainīt Deivisu"

Rolands Eliņš

"Lakers" īpašniece: "Mediji nepareizi ziņoja par mūsu centieniem iemainīt Deivisu"
Entonijs Deiviss un Lebrons Džeimss. Foto: AP/Scanpix

NBA kluba Losandželosas „Lakers” īpašniece Džīnija Basa piedalījās konferencē Bostonā, kur savai auditorijai kritiski izteicās par ASV sporta mediju atspoguļojumu par „Lakers” darbībām maiņu tirgū, it īpaši par plaši apspriestajiem „Lakers” centieniem iemainīt Ņūorleānas „Pelicans” superzvaigzni Entoniju Deivisu.

„Attiecības ar medijiem vienmēr ir gan pozitīvas, gan negatīvas, ja atrodies biznesa aizkulisēs,” izteikusies Džīnija Basa. „Šoreiz medijiem bija daudz ziņu par to, kas notika pēdējās dienās pirms maiņu darījuma termiņa beigām, un visas bija nepatiesas. Taču tās ieguva plašu uzmanību.”

„Tas radīja negatīvu efektu mūsu komandā, jo spēlētājiem nācās lasīt par visām tām lietām,” turpināja Basa. „Manuprāt, tā ir bezatbildīga rīcība un kaitina mani, jo šādi tiek riskēts ar spēlētāju sajūtām. No tā nevar izvairīties, šī ir sabiedrība, kādā strādājam.”

Basa īpaši izcēla ziņas par to, ka „Lakers” bijusi gatava aizmainīt teju visu savu sastāvu pret Deivisu, par ko paskaidroja, ka tā nav tiesa. „Šādi stāsti izplatās, un tie iedragā mūsu jauno spēlētāju noskaņojumu. Tas nebija godīgi. Kluba prezidents Maģiskais Džonsons ķērās pie lietas un, manuprāt, sakārtoja lietas, lai atjaunotu komandā kārtību. Cerams, tas mums ļaus atgriezties izslēgšanas spēlēs.”

ESPN iepriekš ziņoja, ka „Lakers” piedāvājusi „Pelicans” darījumu, kura rezultātā pret Deivisu uz Ņūorleānu dotos Džošs Hārts, Ivica Zubacs, Brendons Ingrems, Kails Kuzma, Lonzo Bols un divas drafta pirmās kārtas izvēles, taču darījums tāpat nerealizējās. Savukārt Basa norādīja, ka šādas ziņas ir kaitinošas, jo tiek citēti tikai anonīmi avoti, kas neļauj ne tos pārbaudīt, ne likt tiem atbildēt par ziņoto.

Maģiskais Džonsons iepriekš bija izteicis neapmierinātību ar "Pelicans" nostāju darījuma pārrunās, taču tas, visticamāk, skaidrojams ar Daira Bertāna jaunā kluba vēlmi nesasteigt Deivisa aizmainīšanu un atlikt to uz vasaru.

Izmantotie resursi:
Buss: Reports of Lakers' AD pursuit 'fake news'

     [+] [-]

, 2019-03-03 20:14, pirms 5 gadiem
smieklīgi, dāmai jāiesaistās lai nomierinātu miljonāru ego satrauktos prātiņus ..

kluba tiešā vadība gan nekādā veidā nenoliedza savu maksimālo vēlmiiegūt AD.

     [+] [-]

, 2019-03-03 20:20, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: smieklīgi, dāmai jāiesaistās lai nomierinātu miljonāru ego satrauktos prātiņus ..

kluba tiešā vadība gan nekādā veidā nenoliedza savu maksimālo vēlmiiegūt AD.
tas ir īpašnieku pienākums, kas tur smieklīgs?

  +1 [+] [-]

, 2019-03-03 21:54, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: tas ir īpašnieku pienākums, kas tur smieklīgs?
tad padalies cik bieži klubu īpašnieki komentē savu klubu atspoguļojumu medijos?

     [+] [-]

, 2019-03-04 11:14, pirms 5 gadiem
Visi citi vainīgi. Mēs jau neko. Mēs nemaz negribējām aizmainīt jaunos talantus. Viņi paši gribēja uz purvājiem. Nē, tā nebija. Mediji visu izdomāja. LēBis nevienu nekontrolē. Ziņas ir viltotas. Tramps ir visgodīgākais. Vis parējais ir viltus ziņas.