Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Pacers" basketbola operāciju prezidents: "Ir pāragri spriest par Džordža atgriešanos"

"Pacers" basketbola operāciju prezidents: "Ir pāragri spriest par Džordža atgriešanos"
Pols Džordžs pēc iedzīvošanās savainojumā
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Indiānas "Pacers" savā mājaslapā publicējis organizācijas basketbola operāciju prezidenta Lerija Bērda paziņojumu saistībā ar šaušalīgo Pola Džordža savainojumu, kas tika gūts ASV izlasē. Džordžam jau ir veikta operācija, un Ziemeļamerikas mediji lēš, ka 24 gadus vecajam spēlētājam varētu nākties izlaist visu nākamo sezonu.

"Mūsu pirmās domas ir kopā ar Polu un viņa ģimeni," teikts Lerija Bērda paziņojumā. "Ir daudz par agru spekulēt par viņa atgriešanos, jo tagad jebkuram pirmā prioritāte būs viņa atlabšana. Pēc sākotnējām sarunām ar mūsu ārstiem un ārstiem Lasvegasā esam ļoti optimistiski. Ceram, ka kādā brīdī nākamnedēļ Pols atgriezīsies Indianapolisā, lai turpinātu savu atlabšanu."

"Nav runas par to, kā tas ietekmēs komandu, bet mūsu mērķis ir būt apveltītiem ar tikpat lielu gribasspēku kā Pols savas atgriešanās laikā," paziņojumā turpināts. "Mūsu franšīzē ir bijušas neveiksmes, bet tā ir apliecinājusi spēju atgūties. Pols tam būs paraugs ārpus laukuma, un mūsu pārējo rokās ir rādīt piemēru laukumā. Jebkuras diskusijas saistībā ar komandas nākotni šobrīd būtu nevietā. Koncentrējamies tikai uz Polu un darām visu iespējamo, lai palīdzētu."

"Joprojām atbalstām ASV izlasi un ticam NBA mērķiem izrādīt mūsu spēli, mūsu komandas un spēlētājus globālā līmenī. Tas ir neticami neveiksmīgs savainojums, kas varēja notikt jebkurā laikā un vietā," Bērds turpināja. "Visbeidzot, "Pacers" vēlas pateikties mūsu faniem un NBA sabiedrībai par tās milzīgo atbalstu neilgajā laikā kopš savainojuma. Tas ir bijis bezgalīgs, un tieši tas Indiānu un NBA padara īpašu."

Izmantotie resursi:
Updated Statement from Pacers President of...


, 2014-08-02 23:22, pirms 10 gadiem
Zurnalists jau uz goda
Nav pagajusas 24h.bet prasa kad varetu atgriesties
, 2014-08-03 03:17, pirms 10 gadiem
Tā raksta - it kā kāds būtu nomiris! Jā, tā ir smaga trauma, man personīgi žēl paša PG#24, bet nu... tas taču nav pasaules gals!
, 2014-08-03 05:05, pirms 10 gadiem
ceramas atgriezīsies. basketbolā...
, 2014-08-03 09:30, pirms 10 gadiem
Varbuut vizuaali shii trauma izskataas smaga, bet saaarsteet ir vieglaak nekaa, ka drusku izgriez celi un peec skata liekas, ka siikums! Lociitavas jau tomeer sarezhgiitaakas. Nezinu, neesmu aarsts.
, 2014-08-03 11:30, pirms 10 gadiem
Nja pacers neveicas. Bija zvaigzne Granger, kam karjeru izjauca traumas, tagad george izskatās nelāgi.
, 2014-08-03 13:41, pirms 10 gadiem
punna rakstīja: Varbuut vizuaali shii trauma izskataas smaga, bet saaarsteet ir vieglaak nekaa, ka drusku izgriez celi un peec skata liekas, ka siikums! Lociitavas jau tomeer sarezhgiitaakas. Nezinu, neesmu aarsts.
nu tad zini vai nezini?

es jau domaju, ka viss bus kartiba un atveselosanas process bus gana atrs, sitas traumas loti beizi nootiek cinu sportos un sportisti pec sada veida kaulu luzumiem tiek atpakal pat loti atri.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
4

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.