Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

NBA čempionam Milsam būs operācija un 6-7 mēnešu piespiedu pauze

NBA čempionam Milsam būs operācija un 6-7 mēnešu piespiedu pauze
Petijs Milss
Foto: AFP/Scanpix

Vismaz pusgadu bez basketbola nāksies iztikt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Sanantonio "Spurs" saspēles vadītajam Petijam Milsam, kuram jau tuvākajā laikā tiks veikta pleca operācija.

Austrālijas mediji vēsta, ka 25 gadus vecajam saspēles vadītājam Petijam Milsam, kurš pirms dažām nedēļām kopā ar Sanantonio "Spurs" izcīnīja NBA čempiona titulu, tiks veikta pleca operācija. Tās rezultātā Milss četras-sešas nedēļas nedrīkstēs aizvadīt nekādus treniņus, bet kopējais rehabilitācijas laiks būs aptuveni seši-septiņi mēneši.

Līdz ar to skaidrs, ka Milss nevarēs palīdzēt Austrālijas izlasei Pasaules kausa finālturnīrā. 25 gadus vecajam basketbolistam līgums ar "Spurs" beidzās pēc aizvadītās sezonas, bet paredzams, ka abas puses vienosies par jaunu sadarbību. Milss gan uzskata, ka gaidāmā operācija un ilgais atlabšanas laiks ietekmēs viņa jauno līgumu ar kādu no NBA komandām.

Aizvadītajā sezonā Milss 79 spēlēs (no 81) devās uz maiņu, ļaujot atpūsties vienam no "Spurs" līderiem Tonijam Pārkeram. Nepilnās 19 minūtēs Milss stiprināja komandas sniegumu ar 10,2 punktiem vidēji mačā. Izslēgšanas mačos Austrālijas basketbolists pievienoja 7,3 punktus, to vidū arī 17 punktus finālsērijas pēdējā spēlē.

Izmantotie resursi:
Australian Breaking News Headlines & World News...
espn.com


, 2014-07-02 11:04, pirms 10 gadiem
Nozīmīgs spēlētājs Spurs. Nejau statu dēļ, vienkārši Spurs katrs spēlētājs ir nozīmīgs.
, 2014-07-02 12:17, pirms 10 gadiem
Nu nēeeee, akal Austrālijais nebūs līderu pasaules kausā Boguts out Mills Out cerams Kairijs pievienosies
, 2014-07-02 13:33, pirms 10 gadiem
druupis87 rakstīja: Nu nēeeee, akal Austrālijais nebūs līderu pasaules kausā Boguts out Mills Out cerams Kairijs pievienosies
Kaut kā neticu, bet to būtu jautri pavērot.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
2

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
11

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.