Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" līderi par tiesnešu kritizēšanu saņem kopā 75 tūkstošu dolāru sodu

Rolands Eliņš

"Warriors" līderi par tiesnešu kritizēšanu saņem kopā 75 tūkstošu dolāru sodu
Stefens Karijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas vadība sev neraksturīgi ilgi izvērtēja Goldensteitas „Warriors” spēlētāju rīcību un publiski sniegtos komentārus pirms četrām dienām pēc mača pret Minesotas „Timberwolves”. Šovakar NBA paziņojusi, ka naudas sodi par tiesnešu kritizēšanu piešķirti Deimondam Grīnam, Stefenam Karijam un Kevinam Durentam.

Pirms četrām dienām ”Warriors” ar 130:131 papildlaikā piekāpās Minesotas „Timberwolves”, kas pussekundi pirms mača beigām tika pie diviem soda metieniem. Ar spēles tiesnešu lēmumiem nebija apmierināts ne „Warriors” galvenais treneris Stīvs Kers, ne komandas līderi, kuri medijiem sniedza asus komentārus tiesnešu virzienā, bet Dreimonds Grīns savu viedokli pauda arī sociālajos tīklos.

Parasti NBA reakcija par tiesnešu kritizēšanu seko gandrīz vai nākamajā dienā, bet tagad oficiāls paziņojums par pieņemtajiem soda mēriem izplatīts tikai šovakar. NBA piespriedusi naudas sodus trīs „Warriors” spēlētājiem. Grīns sodīts visbargāk, jo izmantoja sociālos tīklus tiesnešu kritizēšanai – viņam būs jāsamaksā 35 tūkstoši dolāru. Stefenam Karijam piespriesti 25 tūkstoši dolāru soda naudā, bet Kevinam Durentam būs jāsamaksā 15 tūkstoši dolāru.

Karija un Grīna naudas sodi ir lielāki nekā Durentam, jo viņi ne tikai kritizēja tiesnešus, bet, kā secinājusi arī NBA, arī radīja kaitējumu NBA tiesāšanas integritātei.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/article/2019/04...

  +2 [+] [-]

, 2019-04-02 23:33, pirms 5 gadiem
Tieši tiesneši bija pelnījuši bargu sodu, pilnīga cūcība-2 milzīgas kļūdas. Bet nu Gsw arī ir žēlota pēc KD staigāšanas pa autu

     [+] [-]

, 2019-04-03 00:03, pirms 5 gadiem
NBA prieksh Kristapa sagrabinaaja, ja nu kas, lai var atpirkties

     [+] [-]

, 2019-04-03 07:41, pirms 5 gadiem
Demokrātija un vārda brīvība))