Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ričards Vambuts

Mediji: "Rockets" iegūst veterānu Teriju

Mediji: "Rockets" iegūst veterānu Teriju
Džeisons Terijs uzbrukumā
Foto: AFP/Scanpix

Kā ziņo ASV mediji, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Hjūstonas "Rockets" un Sakramento "Kings" esot vienojušās par maiņas darījumu, kurā iesaistīts veterāns Džeisons Terijs, kā arī citi spēlētāji.

"Rockets" bez Terija iegūs arī divas otrās kārtas drafta izvēles. Uz Sakramento dosies Alonzo Džī, kā arī vēl vismaz viens spēlētājs ar negarantēto līgumu. Interesanti, ka Džī šajā starpsezonā bijis iesaistīts trijos maiņas darījumos. Vispirms viņš no Klīvlendas "Cavaliers" tika aizmainīts uz Ņūorleānas "Pelicans". Pēc tam viņš tika aizmainīts uz "Rockets", bet tagad - uz "Kings".

36 gadus vecais Terijs, kurš 2009. un 2011. gadā tika atzīts par sezonas labāko rezervistu, pagājušajā sezonā, pārstāvot Bruklinas "Nets", piedalījās 35 regulārās sezonas spēlēs, vidēji gūstot tikai 4,5 punktus. Februārī basketbolists tika aizmainīts uz "Kings", taču kreisā ceļgala traumas dēļ nepiedalījās nevienā mačā.

Alonzo Džī savas karjeras laikā ir pārstāvējis arī Vašingtonas "Wizards" un Sanantonio "Spurs". Vislabākā basketbolistam izvērtās 2011. - 2012. gada sezona, kad, pārstāvot "Cavaliers", Džī piedalījās 63 regulārās sezonas spēlēs, vidēji gūstot 10,6 punktus un izcīnot 5,1 atlēkušo bumbu.

Izmantotie resursi:
NBA on Yahoo! Sports - News, Scores, Standings,...


, 2014-09-01 14:49, pirms 10 gadiem
Jums gadās arī pārlasīt ko Jūs uzrakstāt?

"Rockets" iegūst veterānu Teriju

Pēc tam viņš tika aizmainīts uz "Rockets", bet tagad - uz "Kings"
, 2014-09-01 14:57, pirms 10 gadiem
asta rakstīja: Jums gadās arī pārlasīt ko Jūs uzrakstāt?

"Rockets" iegūst veterānu Teriju

Pēc tam viņš tika aizmainīts uz "Rockets", bet tagad - uz "Kings"
Ja tev gadītos pārlasīt to, ko tu lasi, tad redzētu, ka tas ir rakstīts par Džī nevis Teriju
, 2014-09-01 18:20, pirms 10 gadiem
neznez rakstīja: Ja tev gadītos pārlasīt to, ko tu lasi, tad redzētu, ka tas ir rakstīts par Džī nevis Teriju
""Rockets" bez Terija iegūs arī divas otrās kārtas drafta izvēles. Uz Sakramento dosies Alonzo Džī"
Tairīzs Halibērtons priecīgs par uzvaru. Foto. AFP. Scanpix

Halibērtonam triple-double un uzvaras metiens, Dončičam panākumā 22+10+9

Nacionālā basketbola asociācijā (NBA) aizvadītas kārtējas izslēgšanas turnīra spēles. Indianas "Pacers" pagarinājumā ar 121:118 pārspēja Milvoki "Bucks", savukārt Dalasas "Mavericks" uzvarēja pirmo spēli savā laukumā pret Losandželosas "Clippers" (101:90), izvirzoties vadībā sērijā ar 2-1.
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
5

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.