Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

BK "Jēkabpils" piedalīsies turnīrā Paņevēžā

BK "Jēkabpils" piedalīsies turnīrā Paņevēžā
Edgars Teteris
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas Basketbola līgas (LBL) klubs "Jēkabpils" rīt startēs "R.Sargunas Cup" izcīņā, kas norisināsies Lietuvas pilsētā Paņevēžā.

Pirmajā mačā Jēkabpils komanda spēkosies ar Maskavas apgabala "Triumph", bet pēc tam sacentīsies ar "Lietkabelis" komandu.

"Mūsu komandas vājais punkts vēl arvien ir traumas guvušie basketbolisti - Rinalds Sirsniņš, Oskars Virsis un Mihals Hlebovickis. Viņi atgūstas no traumām, bet piedalīties šīs nedēļas spēlēs nevarēs”, stāstīja BK „Jēkabpils” galvenais treneris Edgars Teteris.

Viņš atzina, ka neskatoties uz grūtībām, komanda cīnīsies par uzvaru. Tomēr tas nav šo spēļu mērķis. "Šoreiz skats uz sagaidāmo ir nedaudz optimistiskāks, jo komandai pievienojušies divi amerikāņi. Jau iepriekš esmu teicis, ka par viņiem jau no pirmās dienas ir izveidojies labs iespaids. Vai tas būs bijis patiess – redzēsim spēlēs. Tas arī būs mūsu galvenais uzdevums – pārbaudīt abus viesspēlētājus un integrēt viņus komandā”, uzsvēra Teteris.

Informāciju sagatavoja:
Elīna Elste,
BK "Jēkabpils" sabiedrisko attiecību speciāliste

     [+] [-]

, 2013-09-19 17:12, pirms 11 gadiem
JEEKABPILS JEECI JEECI JEEKABPILS LABAAKIE JOV

     [+] [-]

, 2013-09-19 19:16, pirms 11 gadiem
Veiksmi musejiem!!! Galvenais lai uz sezonas sakumu visi butu ierinda!

  +1 [+] [-]

, 2013-09-19 21:46, pirms 11 gadiem
pret labām komandām sparingo ..