Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Valmiera/Ordo" sastāvs paliek vēl plānāks, Adiņam ceļgala trauma

Emils Ozerinskis

"Valmiera/Ordo" sastāvs paliek vēl plānāks, Adiņam ceļgala trauma
Viktors Iļjins un Rihards Adiņš
Foto: Renārs Koris

"Olybet" Latvijas Basketbola līgas spēlē 1. novembrī starp "Valmieru/Ordo" un "Jūrmalu" ceļgala savainojumā iedzīvojās mājinieku centra spēlētājs Rihards Adiņš, kuram šī sezona, visticamāk, ir beigusies.

Ceļgala traumā 23 gadus vecais Rihards Adiņš iedzīvojās spēles pirmajā puslaikā, kad bija laukumā pavadījis tikai dažas minūtes. Pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas un traumētā ceļgala noteipošanas, Adiņš atkal tika sūtīts laukumā mača otrajā puslaikā. Tomēr lēciens pēc atlēkušās bumbas beidzās ļoti sāpīgi. Piezemējoties tika vēl vairāk sabojāts traumētais ceļgals. Sākotnējās prognozes liecinājušas ne tikai par krustenisko saišu traumu, bet potenciālu meniska bojājumu. Tādēļ paredzams, ka basketbolists šosezon laukumā vairs nedosies.

204 cm garais centrs Rihards Adiņš valmieriešu rindās LBL čempionātā aizvadīja astoņas spēles, četras reizes ejot starta pieciniekā, bet spēlētāja galvenā loma bija otrajā pieciniekā dodot atelpu komandas pamatcentram Viktoram Iļjinam. Adiņš vidēji spēlē 16:29 minūtēs sakrājis 3,9 punktus un 3,1 atlēkušo bumbu. Savukārt vienīgajā BBL mačā centrs guva deviņus punktus un savāca pa trīs atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm.

"Valmierai/Ordo" pazaudējot Adiņu, par vienīgo centra pozīcijai atbilstošos spēlētāju kļuvis Viktors Iļjins. Komandas vadība neslēpj, ka tiek meklēts sastāva papildinājums, jo ar iekšējām jauno spēlētāju rezervēm šo robu aizlāpīt nav iespējams.

"Valmiera/Ordo" abos čempionātos kopā šobrīd aizvadījusi 11 spēles, tiekot tikai pie viena panākuma pret "Valku/Valgu". Rītdien savā laukumā valmierieši mērosies spēkiem ar "Jēkabpili".

  +1 [+] [-]

, 2017-11-10 16:20, pirms 6 gadiem
Mjā, baigā jēga bija riskēt un laist laukumā pussavainotu spēlētāju mačā, kurā uzvarētājs sen jau bija skaidrs. Rezultātā daudz smagāks savainojums. Lai izdodas atgriezties laukumā!

     [+] [-]

, 2017-11-10 18:06, pirms 6 gadiem
Žēl. Jau tā garajā galā Viktors gandrīz viens pats reāli par bumbām cīnās, jo pārējiem katram vismaz 20 kg priekš tā pietrūkst, "spēka uzbrucējus" ieskaitot... Ja klubs negrib, ka Valgā izcīnītā uzvara vēl ilgu laiku 'paliek vienīgā i LBL, i BBL, tad - asinis pa degunu - bet trīs četrus sakarīgus pieredzējušus vīrus klāt jādabū, tautībai nav nozīmes.