Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Biedriņš: ''Uzskatu, ka man bija ļoti laba karjera. Daudz ko sasniedzu''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Biedriņš: ''Uzskatu, ka man bija ļoti laba karjera. Daudz ko sasniedzu''
Andris Biedriņš. Foto: Andris Grīnbergs

Andris Biedriņš, kurš nesen kļuva par jaundibinātā basketbola kluba Rīgas ''Zeļļi'' vēstnesi, intervijā ''Sporta Avīzei'' atskatījās uz savu karjeru un iesaistīšanos basketbolā pēc vairāku gadu pauzes.

2004.gadā Biedriņš kļuva par pirmo NBA draftēto latvieti un deviņas sezonas pārstāvēja "Warriors", labākajā no tām 2008./2009.gadā vidēji mačā gūstot 11,9 punktus un izcīnot 11,2 atlēkušās bumbas. 2013.gada vasarā Biedriņš tika aizmanīts un "Jazz", bet vienības rindās sezonas gaitā laukumā devās vien sešās spēlēs, vidēji gūstot 0,5 punktus un 2014.gada aprīlī līgums ar viņu tika pārtraukts.

Kā intervijā norāda 37 gadus vecais Biedriņš, kopš spēlētāja karjeras beigām viņš lielāko daļu laika veltījis ģimenei un bērniem. "Es gribēju no visa atpūsties. Publicitātes un visa pārējā man jau bija par daudz, vēlējos padzīvot vienkārša cilvēka dzīvi. Nebija jau tā, ka sēdētu mājās un nekur nerādītos, bet vēlējos no visa atiet," pastāstīja bijušais basketbolists.

Kā atzīst Biedriņš, pilnībā no publiskās dzīves aizbēgt neesot iespējams, bet pagājis tik ilgs laiks, ka "jau pašam nedaudz sāk gribēties lēnā garā atgriezties basketbola virtuvē".

Atceroties savu karjeru NBA, Biedriņš kā īpašus mirkļus atminējās pirmo spēli līgā un savu rezultatīvāko maču Denverā, kad guva 31 punktu, kā arī pirmo pārbaudes spēli pret Losandželosas "Lakers" un Kobi Braientu.

Tikmēr par karjeras norieta sākuma posmu kļuva 2010./2011.gada sezona, kuras laikā nācās veikt vienīgo operāciju - Biedriņš bija iedzīvojies vēdera muskuļa plīsumā. "Tāpat tobrīd regulāri bija potīšu traumas," norāda Biedriņš. "Es pat nezinu, kas notika, kāpēc tā. Pēc visām traumām kaut kā lēnām pazuda pārliecība par saviem spēkiem. Tā tomēr ir pasaules spēcīgākā līga, tur neviens tevi nežēlo un aiz durvīm cilvēki uz tavu vietu gaida rindā. To noturēt ir ļoti grūti."

Kā norāda Biedriņš, tagad visvairāk viņam sāpot tas, ka cilvēki atceras tikai pēdējos gadus, kas bija sliktākie karjerā. "Uzskatu, ka man bija ļoti laba karjera, es daudz ko sasniedzu, biju pirmais draftētais," saka bijušais basketbolists. "Tomēr atceras tikai, ka tu nevari iemest sodiņus, laiku, kad tu nespēlēji un sēdēji uz soliņa. Par to man ir škrobe, bet ne uz vienu ļaunu prātu neturu."

Kā vienu no lietām, kas karjeras laikā tomēr neizdevās kā gribējies, ir spēlēšanas Latvijas izlasē.

"Gribējās izlasē spēlēt vairāk. Man ir ļoti žēl, ka 2007.gadā Seviljā netikām tālāk - ļoti labi atceros, kā Horvātija ar pēdējo metienu uzvarēja Spāniju un mūs izslēdza," atminējās Biedriņš, kurš ar izlasi gan 2007., gan 2009.gadā Eiropas čempionātā ierindojās 13.vietā.

Tāpat intervijā Biedriņš uzslavē Kristapu Porziņģi, ar kuru būtu gribējis uzspēlēt kopā izlases rindās. "Tas būtu ļoti iespaidīgi - divi torņi, no kuriem viens apakšā, bet viens uz metienu," prāto Biedriņš. "Viņš ir ne tikai talantīgāks par mani, viņš ir pasaules talants."

Kā atklāj Biedriņš viņš pēc karjeras beigām sevišķi nav skumis un vēlējies atgriezties laukumā. "Kaut kā no tā visa biju nogājis nost, beidzot jutos labi un brīvi, varēju bez stresa izbaudīt dzīvi, ģimeni un bērnus," norāda viens no visu laiku labākajiem Latvijas basketbolistiem. "Joprojām uzturu savu formu un nedēļā četras reizes noteikti trenējos, bet tie nav basketbola treniņi. Man patīk būt labā formā, nevēlos atlaist. Ar dēlu uzspēlējam, pamētājam, bet tas arī viss."

Kā zināms, Biedriņš septembrī kļuva par jaunā kluba "Rīgas Zeļļu" biedru un vēstnesi. "Zeļļu projekts likās foršs ar to, ka tas ir no nulles un attīsta jaunatni," par atgriešanos basketbola vidē norādīja Biedriņš. "Viņu koncepts ir kaut kas jauns un Latvijas basketbolā neredzēts, tiek uzturēta lieliska attieksme pret saviem faniem."

Izmantotie resursi:
LETA

1 2 41 komentārs

  +9 [+] [-]

, 2023-12-06 11:57, pirms pusgada
Visu cieņu Andrim, bet tāds ir sportista liktenis, un reizēm beigas aizēno iepriekš sasniegto. Liela daļa līdzjutēju jau cerēja, ka Andris tomēr spēs uzspēlēt savā karjeras sākuma līmenī.

  -4 [+] [-]

, 2023-12-06 12:01, pirms pusgada
Žēl, ka tie lielākie karjeras sasniegumi tomēr palika iekš Coyote Fly…

 +13 [+] [-]

, 2023-12-06 12:16, pirms pusgada
Biedriņš bija super talants, taču nebija SPORTISTS vārda īstajā nozīmē. Nebija tendēts uzvarēt par katru cenu, cīnīties, sasniegt maksimumu. To var lasīt gan viņa trenera Otersona apcerējumos, gan viņa līdzgaitnieku atmiņās. Arī pats Biedriņš savas NBA karjeras, šķiet, otrajā gadā intervijā radio SWH raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi" izteicās, ka spēlēs basketbolu maksimums līdz 30 gadiem, viņam negribas sevi mocīt vai kkā tamlīdzīgi... žēl, ka izniekoja talantu, bet neko nepadarīsi, katrs pats savas laimes kalējs, arājs un terapeits..

  +5 [+] [-]

, 2023-12-06 12:39, pirms pusgada
Nav tik traģiski Andri! Tu biji iemesls sākt sekot NBA, par to Tev liels paldies.

  +8 [+] [-]

, 2023-12-06 12:55, pirms pusgada
vispār, ja jau negribas lai atceras kā sliktu soda metēju, tad varēja šosezon patrenēties pirms sezonas un vairākas spēles zeļļu kreklā Rīgā aizvadīt. būtu gan papildus apmeklētība spēlēm, gan ažiotāža, gan arī jaunos garos paskolotu, galu galā 37 gadi sportistam mūsdienās nebūt nav nekas ārkārtējs..
bet tā - Andris diemžēl bija no tusētāju paaudzes, kam talants liels, bet līdz galam tā arī nerealizēja - Biedriņš, Bērzs, Šķēle vecākais, Valters, arī Kambala utt.

  +6 [+] [-]

, 2023-12-06 13:11, pirms pusgada
Andža, tā noteikti nav, ka atcerās tikai neveiksmīgo karjeras izskaņu - spožie gadi un regulārā celšanās 5:30 uz GSW spēlēm ir daudz vairāk atmiņā! Cik ierasta lieta bija double-double jau pirmajā ceturtdaļā

  +5 [+] [-]

, 2023-12-06 13:12, pirms pusgada
Onka rakstīja: vispār, ja jau negribas lai atceras kā sliktu soda metēju, tad varēja šosezon patrenēties pirms sezonas un vairākas spēles zeļļu kreklā Rīgā aizvadīt. būtu gan papildus apmeklētība spēlēm, gan ažiotāža, gan arī jaunos garos paskolotu, galu galā 37 gadi sportistam mūsdienās nebūt nav nekas ārkārtējs..
bet tā - Andris diemžēl bija no tusētāju paaudzes, kam talants liels, bet līdz galam tā arī nerealizēja - Biedriņš, Bērzs, Šķēle vecākais, Valters, arī Kambala utt.
Par Bērzu negribētos piekrist. Beigu beigās pat ļoti solīda karjera. Arī Kambim - NBA diez vai aizsniegtu, bet tā laika letiņiem maigi sakot ļoti solīda klubu bagāža karjerā Nepītos ar balto pulveri vienkārši sanāktu ilgāk.
Savukārt, par to Biedra atgriešanos - nu nevajag. Sataisītu sev kaunu. Lai, kāds talants nebūtu - spēlēts nav jau cik gadus. Ar vienkāršu patrenēšanos nepietiks. Jeb labāk, iziet, pamētāt, visiem parādīt, ka no tā Biedra ir palikusi apaļa 0 un šorīd apspēlē pusprofi no LU, Valmieras un Viimsii?

  +6 [+] [-]

, 2023-12-06 13:20, pirms pusgada
Geralt of Rivia rakstīja: Par Bērzu negribētos piekrist. Beigu beigās pat ļoti solīda karjera. Arī Kambim - NBA diez vai aizsniegtu, bet tā laika letiņiem maigi sakot ļoti solīda klubu bagāža karjerā Nepītos ar balto pulveri vienkārši sanāktu ilgāk.
Savukārt, par to Biedra atgriešanos - nu nevajag. Sataisītu sev kaunu. Lai, kāds talants nebūtu - spēlēts nav jau cik gadus. Ar vienkāršu patrenēšanos nepietiks. Jeb labāk, iziet, pamētāt, visiem parādīt, ka no tā Biedra ir palikusi apaļa 0 un šorīd apspēlē pusprofi no LU, Valmieras un Viimsii?
kauč kā atmiņā palicis, ka kad vēl Bērzs ar Biedriņu bija Brocēnos un SWH - doma bija skaidra, ka Biedriņš būs NBA un ka pēc gada Bērzs varētu sekot. bet tā nekad nenotika. pārāk vēlu prātā pieņēmās. un Kambim jau bija iespēja spēlēt NBA , tik cik izlēma, ka Eiropā naudas vairāk. un ambīciju mazāk. pēc tam pulveris, bokss un šovi.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-06 13:22, pirms pusgada
Varu iedomāties kāda būtu ažiotāža, ja Andris paziņotu ka nolēmis uzspēlēt Zeļļos Biļetes būtu uz izķeršanu un par kosmiskām cenām

  +7 [+] [-]

, 2023-12-06 13:23, pirms pusgada
Andž, tikai heiteri atceras pēdējos gadus. Īstie fani atceras mms linku laiku un izcilos dabldablus katrā spēlē, "We Believe" utt. Tie bija skaisti laiki!

  +7 [+] [-]

, 2023-12-06 13:50, pirms pusgada
chevi rakstīja: Žēl, ka tie lielākie karjeras sasniegumi tomēr palika iekš Coyote Fly…
Diemžēl, bet Biedriņš piedzima ne tajā pareizākajā Latvijas basketbolistu paaudzē, un tad viņam nebija blakus cilvēks, kurš viņam būtu varējis smadzenes savest kārtībā. Viņam bija liels potenciāls, kurš tā arī palika līdz galam nerealizēts.

  +4 [+] [-]

, 2023-12-06 13:55, pirms pusgada
qwyx rakstīja: Varu iedomāties kāda būtu ažiotāža, ja Andris paziņotu ka nolēmis uzspēlēt Zeļļos Biļetes būtu uz izķeršanu un par kosmiskām cenām
Man būtu žēl to cilvēku. Andris nav spēlējis 10 gadus. Ko viņi gribētu redzēt? Tas nav Ozo uz Dinamo variants, kur džeks pēc 1 sezonas izlaišanas, esot labā formā turpina karjeru zemāka līmeņa līgā. Te pauze ir ceturtā daļa no Andra mūža.

  +3 [+] [-]

, 2023-12-06 14:12, pirms pusgada
Parādīja jaunības gados potenciālu, noslēdza lielos līgumus un viss, priekš kam strādāt vairāk un pelnīt tikpat? Tas ir darbs, vienalga kādi tur tie patiesie iemesli, tas bija nenormāli gudrs gājiens, beigt sevi traumēt un tik un tā nodrošināt visticamāk visu atlikušo dzīvi.. heiteriem vienkārši skauž ka paši to neizdomāja.. tāds pats izgājiens kā Makgregoram tikai mazākos mērogos.. var heitot cik grib,piesaukt godu sportā un vēl nezin ko, bet dienas beigās viņam ir gan nauda gan veselība..

  +7 [+] [-]

, 2023-12-06 14:19, pirms pusgada
Latvijā mums ir tik maz tiešām pasaules līmeņa talantu, ka katru reizi, kad tāds parādās, mēs ļoti pārdzīvojam, ja viņš nesasniedz to līmeni, ko mēs paši savā galvā esam iedomājušies.
Jā, AB tāpat kā daudziem tā laika Latvijas labākajiem basketbolistiem patika atpūsties un to īpaši neslēpa, bet tas, ko viņš rādīja savās labākajās sezonās bija iespaidīgi. Turklāt, pats jau viņš tur izkapāja sev vietu sastāvā.
3 bloki vienā uzbrukumā pret T.Dankanu, danks pāri Stademairam, 31 punkts pret Denveru, 26 reboundi pret Knicks, pāris 20&20 spēles pret Memfisu, AB bija lieliskas spēles un ļoti labs karjeras nogrieznis.

  +7 [+] [-]

, 2023-12-06 14:21, pirms pusgada
Ja jau AB ir sācis intervijām piekrist, tad jau pienācis laiks uzaicināt uz raidījumu “Exi”.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-06 14:22, pirms pusgada
Geralt of Rivia rakstīja: Man būtu žēl to cilvēku. Andris nav spēlējis 10 gadus. Ko viņi gribētu redzēt? Tas nav Ozo uz Dinamo variants, kur džeks pēc 1 sezonas izlaišanas, esot labā formā turpina karjeru zemāka līmeņa līgā. Te pauze ir ceturtā daļa no Andra mūža.
Ja Biedriņš izdomātu uzspēlēt ''Zeļļos'', tad priekš komandas marketinga tas būtu ļoti labi, vismaz uz kādu laiku. Attiecībā uz pašu spēli, tad, ja viņš tiešām trenējas kā stāsta, tad savas 10-15 minūtes varētu dot gana labu pienesumu, jo pieredzi un meistarību pat nodzert nevar.

  -2 [+] [-]

, 2023-12-06 14:31, pirms pusgada
Šeit varēu vilkt līnijas no iespējas kļūt par NBA čempionu, līdz pudeles brāļiem un alkoholisma problēmām!

  +1 [+] [-]

, 2023-12-06 14:50, pirms pusgada
a bratans turpina veģetēt uz andra agrākajiem panākumiem?

  +3 [+] [-]

, 2023-12-06 14:54, pirms pusgada
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Ja Biedriņš izdomātu uzspēlēt ''Zeļļos'', tad priekš komandas marketinga tas būtu ļoti labi, vismaz uz kādu laiku. Attiecībā uz pašu spēli, tad, ja viņš tiešām trenējas kā stāsta, tad savas 10-15 minūtes varētu dot gana labu pienesumu, jo pieredzi un meistarību pat nodzert nevar.
Zeļļiem mārketingam - īstermiņā, jā. Pašam Biedriņam un Zeļļiem ilgtermiņā - slikti. Meistarību nodzert nevar, bet lai kā tu netrenētos, spēles izjūtas aizvietot nevar. TIe ir 10 gadi nevis gads.

     [+] [-]

, 2023-12-06 14:55, pirms pusgada
riebeklis2000 rakstīja: a bratans turpina veģetēt uz andra agrākajiem panākumiem?
Protams! Bija kaut kad raksts, ka Andža atvēris kompāniju, ielicis kkādu pusļamu pamatkapitālā, bet vadīājs esot brālītis

     [+] [-]

, 2023-12-06 16:44, pirms pusgada
LOL

     [+] [-]

, 2023-12-06 16:49, pirms pusgada
Tas vis dēļ viņa frizūras, tiklīdz viņš to nomainīja, tā vis sāka iet uz leju 😅
Man Biedriņš vienmēr asociēsies ar Goldenstate warriors

  +4 [+] [-]

, 2023-12-06 16:50, pirms pusgada
Nav jau tā, ka neatceras vidēji double-double sezonā, labāko metienu % utt. Vienkārši tas sodiņš un aiziešana no līgas bija krietni spilgtāka un aizēno labos gadus. Foilam šķiet bija 8M un sēdēja uz soliņa, biedram 11 laikam Nepalīdzēja arī publiskais viedoklis, ka īsti negrasās spēlēt pēc 30, jo veselība jāsaglabā, nav jau cilvēkam jāmelo, bet laiks, kad tas izskanēja publiski varēja būt labāks.

Bet tāpat neviens neaizmirsīs, veiksmīgāko jeņķu uzmetienu Latvijas basketa vēsturē. Algu augošā līgā statistiski nospēlēt uz vidēji double-double un dabūt maksimumu tādiem statiem, bet pēc tam tā vīsai mierīgi uzlikt visam diezgan lielu mīksto... un atvaļināties.

P.S.
Man personīgi ir ļoti liels prieks, ka tik veiksmīgi visu šo paaudzi novāca no izlases basketbola. Visi tie izgājieni, komandas kodols, tur vidējais intelekts škiet zem 70 bija... Un NEBIJA tādi cilvēki pelnījuši kaut ko vairāk sasniegt...

  +2 [+] [-]

, 2023-12-06 16:56, pirms pusgada
Raitcha rakstīja: Nav jau tā, ka neatceras vidēji double-double sezonā, labāko metienu % utt. Vienkārši tas sodiņš un aiziešana no līgas bija krietni spilgtāka un aizēno labos gadus. Foilam šķiet bija 8M un sēdēja uz soliņa, biedram 11 laikam Nepalīdzēja arī publiskais viedoklis, ka īsti negrasās spēlēt pēc 30, jo veselība jāsaglabā, nav jau cilvēkam jāmelo, bet laiks, kad tas izskanēja publiski varēja būt labāks.

Bet tāpat neviens neaizmirsīs, veiksmīgāko jeņķu uzmetienu Latvijas basketa vēsturē. Algu augošā līgā statistiski nospēlēt uz vidēji double-double un dabūt maksimumu tādiem statiem, bet pēc tam tā vīsai mierīgi uzlikt visam diezgan lielu mīksto... un atvaļināties.

P.S.
Man personīgi ir ļoti liels prieks, ka tik veiksmīgi visu šo paaudzi novāca no izlases basketbola. Visi tie izgājieni, komandas kodols, tur vidējais intelekts škiet zem 70 bija... Un NEBIJA tādi cilvēki pelnījuši kaut ko vairāk sasniegt...
Bertāna izpildījumā taču arī labs uzmetiens.

  -1 [+] [-]

, 2023-12-06 16:56, pirms pusgada
qwyx rakstīja: Varu iedomāties kāda būtu ažiotāža, ja Andris paziņotu ka nolēmis uzspēlēt Zeļļos Biļetes būtu uz izķeršanu un par kosmiskām cenām
Kādēļ?
Ko viņš tādu var parādīt, kas liktu pirkt biļetes vairāk, kā tas ir līdz šim, bez viņa laukumā?
Absolūti ļoooti retam interesētu redzēt 35+ gadīgu Biedriņu laukumā, nespēlējis 10 gadus, mūsdienu basketā. Nav ne mazākā interese, pat lielāks respekts pret biedru un klubu, ja viņi tādu iespēju nedz izskatītu un varbūt pat publiski izteiktu, kā neaktuālu un nevajadzīgu...

  -2 [+] [-]

, 2023-12-06 16:58, pirms pusgada
Damokla_zobens_23 rakstīja: Bertāna izpildījumā taču arī labs uzmetiens.
Protams, perfekti, 17M par 5 punktiem vidēji spēlē (izņemot divas sezonas)... amizanti, bet tā jau tāda iestaigāta taciņa sanāk... Biedrs bija pionieris tajā no mūsējiem.

  +2 [+] [-]

, 2023-12-06 17:07, pirms pusgada
Andža ir mans varonis. Nokapāt tik, cik grib, sapelnīt piķi ka maz neliekas un veltīt sevi tam, kas patīk.
Nekad neesmu trenējies kaut kādā nopietnā režīmā, bet man vemt gribas iedomājoties, ka katru dienu būtu jāmētā n-tās stundas bumba. Brrr...

     [+] [-]

, 2023-12-06 17:42, pirms pusgada
Apstiprinu, Andra sacīto un izvilkto virsrakstā.

  +4 [+] [-]

, 2023-12-06 18:18, pirms pusgada
Skatos te daudzi pilnībā aizmirsuši viņa ''varoņdarbus'' bēdīgi slavenajā izlasē. Fantastiska attieksme pret darbu un savu valsti! Nemaz nerunājot par mīkstumu mest mieru karjerai vēl pirms 30 gadu vecuma un acīmredzamo intelekta trūkumu. Sabojāja visu savu tēlu, un nekādas nostalģiskas asaru liešanas par vecajiem labajiem gadiem karjeras sākumā man neliks pēkšņi viņu cienīt.

  +1 [+] [-]

, 2023-12-06 18:32, pirms pusgada
Onka rakstīja: vispār, ja jau negribas lai atceras kā sliktu soda metēju, tad varēja šosezon patrenēties pirms sezonas un vairākas spēles zeļļu kreklā Rīgā aizvadīt. būtu gan papildus apmeklētība spēlēm, gan ažiotāža, gan arī jaunos garos paskolotu, galu galā 37 gadi sportistam mūsdienās nebūt nav nekas ārkārtējs..
bet tā - Andris diemžēl bija no tusētāju paaudzes, kam talants liels, bet līdz galam tā arī nerealizēja - Biedriņš, Bērzs, Šķēle vecākais, Valters, arī Kambala utt.
man jau liekas,ka Šķēle vecākais nemaz nebija mazāk talantīgāks par Andri. kā man patika viņa filigrānie caurgājieni, eh.. tāpat kā skatīties O`Sallivanu spēlējam snūkeru vai Fedju tenisā

  +1 [+] [-]

, 2023-12-06 18:35, pirms pusgada
shitaa rakstīja: Andža ir mans varonis. Nokapāt tik, cik grib, sapelnīt piķi ka maz neliekas un veltīt sevi tam, kas patīk.
Nekad neesmu trenējies kaut kādā nopietnā režīmā, bet man vemt gribas iedomājoties, ka katru dienu būtu jāmētā n-tās stundas bumba. Brrr...
Porziņģis vairāk nopelna un atšķirība no Biedriņa, KP būs ikona!

  -2 [+] [-]

, 2023-12-06 18:36, pirms pusgada
andzixxo rakstīja: man jau liekas,ka Šķēle vecākais nemaz nebija mazāk talantīgāks par Andri. kā man patika viņa filigrānie caurgājieni, eh.. tāpat kā skatīties O`Sallivanu spēlējam snūkeru vai Fedju tenisā
Nu tu iebrauci auzās Federeru tenisa skatīties vispār nav bauda.

Drīzāk Rubļevu, Medvedevu vai Džoko ir kaifs skatīties.
Pat Gulbi bija aizraujošāk skatīties par Federeru!

  +1 [+] [-]

, 2023-12-06 18:40, pirms pusgada
andzixxo rakstīja: man jau liekas,ka Šķēle vecākais nemaz nebija mazāk talantīgāks par Andri. kā man patika viņa filigrānie caurgājieni, eh.. tāpat kā skatīties O`Sallivanu spēlējam snūkeru vai Fedju tenisā
Otrais numurs ar švaku metienu. Viņa ''talants'' līdz ar to bija stipri ierobežots. Šķēli ar AB pat vienā teikumā nevar likt.

     [+] [-]

, 2023-12-06 19:03, pirms pusgada
autins rakstīja: Latvijā mums ir tik maz tiešām pasaules līmeņa talantu, ka katru reizi, kad tāds parādās, mēs ļoti pārdzīvojam, ja viņš nesasniedz to līmeni, ko mēs paši savā galvā esam iedomājušies.
Jā, AB tāpat kā daudziem tā laika Latvijas labākajiem basketbolistiem patika atpūsties un to īpaši neslēpa, bet tas, ko viņš rādīja savās labākajās sezonās bija iespaidīgi. Turklāt, pats jau viņš tur izkapāja sev vietu sastāvā.
3 bloki vienā uzbrukumā pret T.Dankanu, danks pāri Stademairam, 31 punkts pret Denveru, 26 reboundi pret Knicks, pāris 20&20 spēles pret Memfisu, AB bija lieliskas spēles un ļoti labs karjeras nogrieznis.
Man jau liekās, tas, ka šams tur nenormals tusētājs un tapēc kko nesasniedza ir stipri pārspīlēts. Jā, ar izlasi nolaida podus un pēc tā visi izdara secinājumus. Kkā neatceros tais laikos, ka no USA būtu nākušas ziņas, ka viņš tur baigos podus gāž, ir neprofesionāla, attieksme utt. Pilnīgi pazuda metiens un no tā kā jau pats teica pārliecīna, un ne jau nu tas metiens pazuda dēļ tusēšanas Drīzāk, ka katrs metienu treneris, kas tika piesaistīts nāk ar savu "pareizi ir jabūt šitā" un tad nāk nākošais ar savu "pareizi" utt. beigās ir pilnīgi kkas izkropļots...varbūt labāk būtu bijis ja būtu vairāk tusējis un vairāk uzlicis mīksto tiem metienu trenētājiem...kas viņ zin...

  -2 [+] [-]

, 2023-12-06 19:18, pirms pusgada
Tāda sajūta ka te komentē , visi baigi godīgie un paraugpilsoņi! Tāda sajūta ka jūs dzīvē nekad nebūtu pieņēmuši nepareizus lēmumus!
1 2 41 komentārs