Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: Jelgava sagādā RSU otro zaudējumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

LBL2: Jelgava sagādā RSU otro zaudējumu
Jelgavas basketbolisti. Foto: basket.lv

Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā šodien tika aizvadīta viena spēle, un "Jelgava/LLU" savā laukumā ar 82:69 pieveica RSU.

Laukuma saimnieki stabilus pamatus uzvarai ielika spēles pirmajā pusē – lielajā pārtraukumā jelgavnieki devās ar 19 punktu pārsvaru. Ļoti labi veicās uzbrukumā, kas palīdzēja iegūt psiholoģisko pārsvaru. Lai gan RSU pirms noslēdzošajām desmit minūtēm spēja pietuvoties, "Jelgava/LLU" vadību noturēja un uzvarēja ar 82:69.

Jelgavas basketbolistiem tā bija piektā uzvara septiņās spēlēs, kamēr RSU pirms dueļa ieņēma otro vietu grupā – piecas uzvaras un tikai viena neveiksme. Tagad mājās no Jelgavas pārvesta vēl viena.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Armands Seņkāns, kurš arī izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. 13 punktus pievienoja Jānis Bērziņš un Toms Bitītis. Jelgava trāpīja 17 tālmetienus, bet RSU – astoņus. Viesu rindās 13 punkti Armandam Ginteram un Rihardam Ginteram, kurš arī izcīnīja sešas bumbas zem groziem un atdeva četras rezultatīvas piespēles.