Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Mejeris lauzta deguna dēļ izlaidīs tuvākās nedēļas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mejeris lauzta deguna dēļ izlaidīs tuvākās nedēļas
Mareks Mejeris. Foto: VEF Rīga

Latvijas Basketbola līgas un arī apvienotās Latvijas un Igaunijas līgas vicečempiones Rīgas VEF kapteinim Marekam Mejerim veikta lauztā deguna operācija, tādējādi viņš laukumā nevarēs doties vairākas nedēļas.

Pagājušās nedēļas nogalē Tallinā notika Latvijas un Igaunijas līgas "Final 4". Pusfinālā VEF atspēlēja 17 punktu deficītu un saspringtā cīņā ar 90:80 salauza Igaunijas spēcīgākā kluba "Kalev/Cramo" pretestību, taču noslēdzošajā ceturtdaļā palika bez sava kapteiņa Mareka Mejera. Viņš cīņā par atlēkušo bumbu saņēma sitienu pa seju ar elkoni un laukumā vairs neatgriezās. Tādējādi Mejeris pusfinālu pabeidza ar 17 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām.

Nākamajā dienā viņš nevarēja palīdzēt izšķirošajā spēlē pret "Ventspili", un VEF bez sava līdera nespēja sastādīt konkurenci kurzemniekiem – 80:102. Jāatzīmē, ka "Ventspils" pirms gada triumfēja Latvijas čempionāta finālā, un arī toreiz VEF nevarēja palīdzēt Mejeris, iecērtot pamatīgu robu zem groza.

Pirmdien Mejerim tika veikta lauztā deguna operācija. Tas bija zināms jau iepriekš, taču sākotnēji nebija skaidrības par to, kad komandas kapteinis varēs atgriezties laukumā. "Jau tagad skaidrs, ka Mareks nedosies laukumā tuvākajās divās trīs nedēļās. Spēlētāja veselības stāvoklis tiks atkārtoti pārbaudīts un novērtēts pēc minētā termiņa," teikts VEF publicētajā paziņojumā.

Gan VEF, gan "Ventspils" automātiski garantējušas vietu Latvijas Basketbola līgas pusfinālā.

Izmantotie resursi:
Mareks Mejeris savainojuma dēļ izlaidīs tuvākās...

     [+] [-]

, 2019-04-09 10:46, pirms 5 gadiem
Gan jau viss uz sezonu, apsveicu V-pili ar čempionu titulu!

  -2 [+] [-]

, 2019-04-09 11:28, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Gan jau viss uz sezonu, apsveicu V-pili ar čempionu titulu!
Tur tak rakstīts cik ilgi, pec tam ar masku spēlēs...Ne Mareks pirmais, ne pēdējais tāds. Pie tam ir Gražulis.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-09 11:34, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tur tak rakstīts cik ilgi, pec tam ar masku spēlēs...Ne Mareks pirmais, ne pēdējais tāds. Pie tam ir Gražulis.
Nū, ja ar -20 0:4 ir miers, tad Gražulis noderēs.

     [+] [-]

, 2019-04-09 11:44, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Tur tak rakstīts cik ilgi, pec tam ar masku spēlēs...Ne Mareks pirmais, ne pēdējais tāds. Pie tam ir Gražulis.
Nu tieši tā tur ir rakstīts - 3 nedēļas, parēķini pats, varbūt finālā pusē atgriezīsies, ja viss ievilksies līdz max spēlēm. Bez Mareka variantu nav pret v-pili, sorry.

     [+] [-]

, 2019-04-09 11:45, pirms 5 gadiem
Gailītis 5x apspēlē Kairi un visas 3x pagrūž Štelmaheram, Kalev- BKV 1:1, dažāda treneru pieejas, aizsardzības sistēmas uc. triki jau kā tendence vai likumsakarība

  +1 [+] [-]

, 2019-04-09 12:30, pirms 5 gadiem
Kad sākas fināli?

     [+] [-]

, 2019-04-09 12:31, pirms 5 gadiem
TTeamLV rakstīja: Kad sākas fināli?
Tas ir atkarīgs no tā, kā tiks aizvadīti 1/4 un 1/2 fināli

     [+] [-]

, 2019-04-09 12:33, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Nu tieši tā tur ir rakstīts - 3 nedēļas, parēķini pats, varbūt finālā pusē atgriezīsies, ja viss ievilksies līdz max spēlēm. Bez Mareka variantu nav pret v-pili, sorry.
Domāju, ka Mareks pats rausies laukumā...Nebrīnies ja uz fināliem jau būs atpakaļ

  +2 [+] [-]

, 2019-04-09 12:33, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Tas ir atkarīgs no tā, kā tiks aizvadīti 1/4 un 1/2 fināli
Parasti jau nav tā, pirms sezonas jau datumi nolikti, izmaiņas tikai krieveļu līgas dēļ bijušas.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-09 12:34, pirms 5 gadiem
17.04 beidzas ogres valmieras sērija(vienīgi tur būs 3-0,iespējams ātrāk sāks?),tad vefam jāspēlē pusfināls vēl vairāk kā nedēļu kopā.Gan jau būs uz fināliem atpakaļ Mareks

  -2 [+] [-]

, 2019-04-09 12:35, pirms 5 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Nū, ja ar -20 0:4 ir miers, tad Gražulis noderēs.
Nebūs tik traki... Jāatceras, ka Gražulis bija vef uzbrukuma līderis. Viņam ir diezgan liela rezerve, ko pielikt... Tālāk jau ir meistarības jautājums, vai viņš to spēs....Mani vairāk jau uztrauc Mistera sniegums, ja tā turpināsies, tad nebrīnīšos, la Kohs vairāk soēlēs

     [+] [-]

, 2019-04-09 13:10, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Nebūs tik traki... Jāatceras, ka Gražulis bija vef uzbrukuma līderis. Viņam ir diezgan liela rezerve, ko pielikt... Tālāk jau ir meistarības jautājums, vai viņš to spēs....Mani vairāk jau uztrauc Mistera sniegums, ja tā turpināsies, tad nebrīnīšos, la Kohs vairāk soēlēs
Garais gals nostrādās bet jādoma ko darīt ka spēle uz leju aizgaja Misteram,Ausejam un Atem.

     [+] [-]

, 2019-04-09 13:14, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Garais gals nostrādās bet jādoma ko darīt ka spēle uz leju aizgaja Misteram,Ausejam un Atem.
Nu baigi jau garais neručīja finālā, cik iemeta, tik ielaida Bet ok, tā spēle laikam nebūs mērāmā spēle Kaut gan no otras puses, kāpēc gan nē

  +1 [+] [-]

, 2019-04-09 13:27, pirms 5 gadiem
Ja mejeris nebūs pieejams,tad gan Gailītis un komanda adaptēsies kā spēlē bez viņa,tā finālspēle bija pārteigums komandai un pirmā spēle bez.

  +5 [+] [-]

, 2019-04-09 13:53, pirms 5 gadiem
Ja Mejeris nav kaut uz daļu no fināla, tad VEF paliek ar 2 garajiem, kur viņu nogurumu jau ļoti labi varēja redzēt LAT-EST līgas finālā, kad Zaks 2 epizodes pēc kārtas nenoķēra bumbu šķietami vieglās epizodēs, jo bija vienkārši noguris. Arī Ventspilij nav spoža situācija, ja garajā galā neatgriežas Freimanis (nezinu, kāda trauma un kad plānota atgriešanās), jo Zaķi un Čavaru neskaitīšu par nopietnu spēku šajā sērijā. Zaķis varbūuuut kādā spēlē vēl izšaus, bet Čavars tik ar visu sirdi spēlēs rupji un centīsies kādu satraumēt. Bet lielais pluss Ventspilij ir abi 3šie numuri, sevišķi Gulbis, kuri smuki māk nospēlēt zem groza, kur VEFam nav ko likt pretī! Ne Janičenoks, ne Misters, ne Ausējs Gulbi un Bērziņu zem groza nenoturēs, savukārt Gulbis viņiem kājās tiek līdzi tīri ok. Gulbi vispār ir viens no šīs sezonas lielākajiem pārsteigumiem, galīgi nebiju gaidījis, ka 33 gadu vecumā iespējams tāds progress!

Bet vispār es uzskatu, ka būs ļoti interesanta sērija VEF-Ogre. Ogre vēlēsies atriebt abus sāpīgos zaudējumus un arī varētu labi dominēt pret VEF groza apakšā. Zēbergs nodušīs Cousey un neaizmirstam cik Visockis-Rubenis ir jaudīgāks treneris par Gailīti.
Līdz ar to par finālu Ventspils - Ogre!

  +2 [+] [-]

, 2019-04-09 13:55, pirms 5 gadiem
justin rakstīja: Bet vispār es uzskatu, ka būs ļoti interesanta sērija VEF-Ogre. Ogre vēlēsies atriebt abus sāpīgos zaudējumus un arī varētu labi dominēt pret VEF groza apakšā. Zēbergs nodušīs Cousey un neaizmirstam cik Visockis-Rubenis ir jaudīgāks treneris par Gailīti.
Līdz ar to par finālu Ventspils - Ogre!
Un beigsies viss kā parasti - izlikušies pusfinālā beigās iegūst skaistās koka medaļas

  -2 [+] [-]

, 2019-04-09 13:56, pirms 5 gadiem
justin rakstīja: Ja Mejeris nav kaut uz daļu no fināla, tad VEF paliek ar 2 garajiem, kur viņu nogurumu jau ļoti labi varēja redzēt LAT-EST līgas finālā, kad Zaks 2 epizodes pēc kārtas nenoķēra bumbu šķietami vieglās epizodēs, jo bija vienkārši noguris. Arī Ventspilij nav spoža situācija, ja garajā galā neatgriežas Freimanis (nezinu, kāda trauma un kad plānota atgriešanās), jo Zaķi un Čavaru neskaitīšu par nopietnu spēku šajā sērijā. Zaķis varbūuuut kādā spēlē vēl izšaus, bet Čavars tik ar visu sirdi spēlēs rupji un centīsies kādu satraumēt. Bet lielais pluss Ventspilij ir abi 3šie numuri, sevišķi Gulbis, kuri smuki māk nospēlēt zem groza, kur VEFam nav ko likt pretī! Ne Janičenoks, ne Misters, ne Ausējs Gulbi un Bērziņu zem groza nenoturēs, savukārt Gulbis viņiem kājās tiek līdzi tīri ok. Gulbi vispār ir viens no šīs sezonas lielākajiem pārsteigumiem, galīgi nebiju gaidījis, ka 33 gadu vecumā iespējams tāds progress!

Bet vispār es uzskatu, ka būs ļoti interesanta sērija VEF-Ogre. Ogre vēlēsies atriebt abus sāpīgos zaudējumus un arī varētu labi dominēt pret VEF groza apakšā. Zēbers nodušīs Cousey un neaizmirstam cik Visockis-Rubenis ir jaudīgāks treneris par Gailīti.
Līdz ar to par finālu Ventspils - Ogra!
Par to treneru kvalitāti grūti spriest.Katra situācija ir citādāka.Gailītis ar to mazo budžetu vtb pēdējos gados spēle tīri labi.Atceros,kad kāds no VTB galvām teica,ka vislabāka komanda VTB ,ja ņem budžeta attiecību,ir VEF.Pēdējās 2 sezonas problēma tieši ir sezonas sākums,ipaši šosezon.Ja būtu nospēlējuši normāli sezonas sākumu,atkal varētu skatīties uz playoff vtb.Kad Visockis paņems komandu,kura spēlē augstākā līmenī un būs jāstrādā ar leģionāriem un pretinieki būs daudz spēcīgāki,tad var runāt.Protams,viņš ir labs treneris,bet nevar uzreiz Gailīti mest malā.Ja VEF noskaņosies un spēlēs savā līmenī,tur nevajadzētu būt nekādai intrigai.

  +1 [+] [-]

, 2019-04-09 14:12, pirms 5 gadiem
TTeamLV rakstīja: Par to treneru kvalitāti grūti spriest.Katra situācija ir citādāka.Gailītis ar to mazo budžetu vtb pēdējos gados spēle tīri labi.Atceros,kad kāds no VTB galvām teica,ka vislabāka komanda VTB ,ja ņem budžeta attiecību,ir VEF.Pēdējās 2 sezonas problēma tieši ir sezonas sākums,ipaši šosezon.Ja būtu nospēlējuši normāli sezonas sākumu,atkal varētu skatīties uz playoff vtb.Kad Visockis paņems komandu,kura spēlē augstākā līmenī un būs jāstrādā ar leģionāriem un pretinieki būs daudz spēcīgāki,tad var runāt.Protams,viņš ir labs treneris,bet nevar uzreiz Gailīti mest malā.Ja VEF noskaņosies un spēlēs savā līmenī,tur nevajadzētu būt nekādai intrigai.
Par Visocki runājot gribētos lai ar Ogri pamegina Eiropas līgas kvalifikāciju bet tur dažus labus špīlerus vēl jādabuj.

  -1 [+] [-]

, 2019-04-09 14:30, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Nu baigi jau garais neručīja finālā, cik iemeta, tik ielaida Bet ok, tā spēle laikam nebūs mērāmā spēle Kaut gan no otras puses, kāpēc gan nē
Viena spēle nav īsti rādītājs, jo pēc tāda principa var neskaitāmas paralēles vilkt.... Realitātē abas komandas ir vienlīdzīgas

  -1 [+] [-]

, 2019-04-09 14:31, pirms 5 gadiem
justin rakstīja: Ja Mejeris nav kaut uz daļu no fināla, tad VEF paliek ar 2 garajiem, kur viņu nogurumu jau ļoti labi varēja redzēt LAT-EST līgas finālā, kad Zaks 2 epizodes pēc kārtas nenoķēra bumbu šķietami vieglās epizodēs, jo bija vienkārši noguris. Arī Ventspilij nav spoža situācija, ja garajā galā neatgriežas Freimanis (nezinu, kāda trauma un kad plānota atgriešanās), jo Zaķi un Čavaru neskaitīšu par nopietnu spēku šajā sērijā. Zaķis varbūuuut kādā spēlē vēl izšaus, bet Čavars tik ar visu sirdi spēlēs rupji un centīsies kādu satraumēt. Bet lielais pluss Ventspilij ir abi 3šie numuri, sevišķi Gulbis, kuri smuki māk nospēlēt zem groza, kur VEFam nav ko likt pretī! Ne Janičenoks, ne Misters, ne Ausējs Gulbi un Bērziņu zem groza nenoturēs, savukārt Gulbis viņiem kājās tiek līdzi tīri ok. Gulbi vispār ir viens no šīs sezonas lielākajiem pārsteigumiem, galīgi nebiju gaidījis, ka 33 gadu vecumā iespējams tāds progress!

Bet vispār es uzskatu, ka būs ļoti interesanta sērija VEF-Ogre. Ogre vēlēsies atriebt abus sāpīgos zaudējumus un arī varētu labi dominēt pret VEF groza apakšā. Zēbergs nodušīs Cousey un neaizmirstam cik Visockis-Rubenis ir jaudīgāks treneris par Gailīti.
Līdz ar to par finālu Ventspils - Ogre!
Kurš nodušīs Durhamu un Ati?

  +1 [+] [-]

, 2019-04-09 15:12, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Kurš nodušīs Durhamu un Ati?
Jakovičš ,Lomažš un DŽonsons.

  -1 [+] [-]

, 2019-04-09 15:18, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Jakovičš ,Lomažš un DŽonsons.
Es Ogres sakarā. Ar BKV grūti ko spriest. Vieniem nedaudz īsais gals labāks, otriem garais gals. Vef gadījumā, tur ir ko no sastāva vēl spiest ārā, bet vai izspiedīs, tas ir jautājums

     [+] [-]

, 2019-04-09 16:17, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Es Ogres sakarā. Ar BKV grūti ko spriest. Vieniem nedaudz īsais gals labāks, otriem garais gals. Vef gadījumā, tur ir ko no sastāva vēl spiest ārā, bet vai izspiedīs, tas ir jautājums
Bez Mejera garā gala nelielais pārsvars ir pārvērties nelielā trūkumā.
Lomazis un Jakovičs ir >>> VEF mazajiem. Ja vēl Džonsons atgriežas, tad par jebkādu pozitīvu rezultātu var aizmirst.
Un Gulbis/Bonis vaaaaaarbūt, ja aiz ausīm pievelk, ir līdzīgi ar Eitu un Telefonu.

  -1 [+] [-]

, 2019-04-09 16:39, pirms 5 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Bez Mejera garā gala nelielais pārsvars ir pārvērties nelielā trūkumā.
Lomazis un Jakovičs ir >>> VEF mazajiem. Ja vēl Džonsons atgriežas, tad par jebkādu pozitīvu rezultātu var aizmirst.
Un Gulbis/Bonis vaaaaaarbūt, ja aiz ausīm pievelk, ir līdzīgi ar Eitu un Telefonu.
Viss ir atkarīgs, ka VEF rezerves spēlē un pat bez Mejera, es neredzu to trūkumu, jo pēc leģa nāk vai nu Gulbi vai Bonis un abus var segt gan Misters gan Kohs...Lomažs ar Jakoviču ir parāki, tad, ja ir krītamā diena, tā teikt....Lomažam defs nav tik labs

  +1 [+] [-]

, 2019-04-09 16:47, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Viss ir atkarīgs, ka VEF rezerves spēlē un pat bez Mejera, es neredzu to trūkumu, jo pēc leģa nāk vai nu Gulbi vai Bonis un abus var segt gan Misters gan Kohs...Lomažs ar Jakoviču ir parāki, tad, ja ir krītamā diena, tā teikt....Lomažam defs nav tik labs
Nu tad jau Janičenoku, Ausēju un vienu no sīkajām šokolādēm (neatšķiru) uzreiz var atskaitīt no sastāva, jo defs ir briesmīgs.

  -1 [+] [-]

, 2019-04-09 17:38, pirms 5 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Nu tad jau Janičenoku, Ausēju un vienu no sīkajām šokolādēm (neatšķiru) uzreiz var atskaitīt no sastāva, jo defs ir briesmīgs.
Ausēja gadījumā arī kāda diena. Vienā viņš labs būs defā, citā visi apspēlēs viņu... Janičenoks, vairāk pret lenākiem jālaiž vai jaunajiem, tā teikt, uz pieredzes...mani vairāk uztrauc vietējos kadru defs, atskaitot Ati protams