Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Latvijas pretiniece Serbija "EuroBasket 2013" var palikt bez Teodosiča

Andrejs Siliņš

Latvijas pretiniece Serbija "EuroBasket 2013" var palikt bez Teodosiča
Milošs Teodosičs
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbola izlases pretiniecei Serbijai Eiropas čempionāta finālturnīrā var nākties iztikt bez viena no labākajiem Eiropas saspēles vadītājiem Miloša Teodosiča, kurš pēdējā VTB Vienotās līga pusfināla sērijas spēlē guvis nopietnu ikra muskuļa savainojumu.

Otrajā spēlē pret Maskavas apgabala "Khimki" Teodosičs guva savainojumu pēdējās ceturtdaļas sākumā un maču vairs nevarēja turpināt. Pirmās pārbaudes liecina, ka rehabilitācijas process varētu prasīt divus līdz pat četrus mēnešus, ja būs nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās.

"Tas mums ir smags zaudējums," atzina CSKA prezidents Andrejs Vatutins. "Šobrīd izskatās, ka viņam būs vajadzīga operācija. Esam jau sazinājušies ar klīniku Vācijā un tuvāko dienu laikā saņemsim gala atbildi. Sezona tuvojas beigām, un spēlētāju tirgus ir ciet. Šāds savainojum viņam prasīs divus līdz četrus mēnešus."

Teodosičam ir spēkā līgums ar CSKA vēl arī uz nākamo sezonu, bet parādījušās runas par to, ka "Fenerbahce Ulker" vēlas izpirkt serba līgumu.

Ja atveseļošanās process tiešām prasīs četrus mēnešus, Teodosičam nāksies izlaist arī Eiropas čempionāta finālturnīru Sloēnijā. Jeseņicē spēlējošajā B grupā serbiem jātiekas ar Bosniju un Hercegovinu, Lietuvu, Maķedoniju, Melnkalni un arī Latviju. Spēle pret latviešiem paredzēta 8. septembrī.

  +2 [+] [-]

, 2013-05-28 10:40, pirms 11 gadiem
Redz kā ir sapērk spēlētājus, bet kad kāds no šiem noplīst, tad nav ko īsti likt vietā, jo jaunie nav.

Turki tikai svaidās ar naudu un pērk visu ko iedomājas

  +2 [+] [-]

, 2013-05-28 10:51, pirms 11 gadiem
lai veseļojas!

  +1 [+] [-]

, 2013-05-28 15:41, pirms 11 gadiem
KobeB24 rakstīja: Redz kā ir sapērk spēlētājus, bet kad kāds no šiem noplīst, tad nav ko īsti likt vietā, jo jaunie nav.

Turki tikai svaidās ar naudu un pērk visu ko iedomājas
kads sakars te ar turkiem??? Teodosics - serbs, CSKA - krievu klubs
krievs + serbs = turks??

  +1 [+] [-]

, 2013-05-28 18:18, pirms 11 gadiem
noladets rakstīja: kads sakars te ar turkiem??? Teodosics - serbs, CSKA - krievu klubs
krievs + serbs = turks??
Palasi citigak rakstu,turku ulker velas izpirkt Teodosica ligumu,tads ari sakars ar turkiem