Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Aizvadījām vēl vienu labu spēli pret CSKA"

Andrejs Siliņš

Bagatskis: "Aizvadījām vēl vienu labu spēli pret CSKA"
Ainars Bagatskis
Foto: nn-basket.ru

Pēc zaudējuma CSKA (82:86) ULEB Eirolīgas Top16 turnīra 12. kārtā "Nizhny Novgorod" galvenais treneris Ainars Bagatskis uzteica savu komandu par vēl vienu līdzīgu spēli pret CSKA un pauda prieku par to, ka komandā savainojumus izārstējuši visi spēlētāji.

"Nizhny Novgorod" zaudējums Maskavas superklubam pārvilka pat teorētiskas cerības uz iekļūšanu izslēgšanas turnīrā. Tomēr Bagatskis pēc mača atzīmēja pozitīvās lietas.

"Zināju, ka komanda būs gatava spēlei. Spēlētājiem bija liela vēlēšanās spēlēt," pēc mača sacīja Ainars Bagatskis. "Uzsākām spēli mierīgi un gudri. Trešajā ceturtdaļā sākām paļauties uz ātriem metieniem, un CSKA sodīja mūs par pieļautajām kļūdām. Aizvadījām vēl vienu labu spēli pret CSKA. Varbūt izklausīsies augstprātīgi, bet cīņā starp divām līdzīgām komandām uzvaru izšķir nianses. Pozitīvā lieta šovakar bija tā, ka beidzot spēlējām pilnā sastāvā. Lazarete ir tukša, un tas ļauj skatīties nākotnē optimistiski."

CSKA un "Nizhny Novgorod" šajā sezonā tikušās trīs reizes. Eirolīgas Top16 turnīra 5. kārtas mačā zaudēts tikai pagarinājumā (95:103), tagad zaudējums ar četriem punktiem (82:86), bet vienīgais lielais zaudējums piedzīvots VTB līgas mačā (59:84). Abām komandām otrā apļa spēle VTB līgā norisināsies 6. aprīlī Maskavā.

CSKA galvenais treneris Dimitris Itudis bija skarbs: "Pirmais puslaiks aizsardzībā bija katastrofa. Mainījām attieksmi aizsardzībā, un tas parādījās laukumā. Trešajā ceturtdaļā neatstājām viņiem brīvus metienus, bijām gatavi strādāt aizsardzībā katrā epizodē. Neko neatdevām viegli. Atslēga bija pašaizliedzība aizsardzībā. Protams, uzbrukumā manai komandai ir daudz talanta. Ir laiks būt nopietniem un tādi otrajā puslaikā bijām."