Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Šosezon mūs apglabāja regulāri"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Bagatskis: "Šosezon mūs apglabāja regulāri"
Ainars Bagatskis un Artūrs Štālbergs
Foto: nn-basket.ru

"Nizhny Novgorod" basketbola kluba galvenais treneris Ainars Bagatskis (48) pirms cīņas ar armijnieku superklubu atzīst, ka viņa vadītajai komandai šī sezona bijusi veiksmīga. Daudzi gan gaidīja brīdi, kad šīs komandas spēle pajuks.

"Nedomāju, ka kāds mūsu klubā šo sezonu nosauks par neveiksmīgu. Sezonas laikā mūs apglabāja regulāri, visu sezonu man nāca klāt Eiropas labāko komandu menedžeri un prasīja, kad mēs beidzot sabruksim. Daudziem par spīti, mēs tomēr turējāmies un savās spēlēs pulcējām līdzjutējus. Domāju, ka tas jau ir viens no galvenajiem panākumiem šajā sezonā," atzīst Ainars Bagatskis. "Neviena komanda neaizvada sezonu bez kritumiem. Galvenais, lai šie kritumi nebūtu kā amerikāņu kalniņi. Mūsu komanda spēlēja divās Eiropas labākajās līgās, mums vienkārši nebija laika atjaunoties. Vienlaicīgi arī saprotu, ka varbūt vajag vairāk izmantot soliņu, ļaujot vadošajiem spēlētājiem atvilkt elpu."

Bagatska vadītais klubs šosezon iekļuva Eirolīgas 16 labāko komandu pulkā, bet 21. maijā sāksies cīņa VTB Vienotās līgas pusfinālā pret titulēto Maskavas CSKA. "Būtu muļķīgi tagad sist sev pie krūtīm un kliegt, ka mēs noteikti uzvarēsim. CSKA ir viena no Eiropas labākajām komandām, viņiem ir ļoti garš soliņš. Tomēr es jau sen nepievēršu uzmanību pretiniekiem, mums ir sava komanda, savi spēlētāji un savs ceļš," norāda latvietis.

Izmantotie resursi:
www.nn-basket.ru

  +2 [+] [-]

, 2015-05-20 17:05, pirms 9 gadiem
Ja CSKA pagrūdīs?

  +1 [+] [-]

, 2015-05-20 18:09, pirms 9 gadiem
Nu ja vinnēs ciskas, tad tiešām varēs saukt sezonu par veiksmīgu, to arī novēlu!