Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Šmits potītes savainojuma dēļ nespēlēs arī Eirolīgas 32. kārtas mačā pret ''Olimpia''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Šmits potītes savainojuma dēļ nespēlēs arī Eirolīgas 32. kārtas mačā pret ''Olimpia''
Rolands Šmits. Foto: Dainius Lukšta/Basketnews.lt

Latviešu spēka uzbrucējs Rolands Šmits potītes savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Kauņas ''Žalgiris'' komandai ceturtdienas cīņā ULEB Eirolīgā, preses konferencē atklāja itāļu speciālists Andrea Trinkjēri.

''Milāna ir ļoti, ļoti laba komanda, kas saskārusies ar daudz savainojumiem. Traumas ir lieta, kas var ļoti ietekmēt sezonas attīstību un uzlabojumus komandā. Tas visu palēnina. Tagad viņi ir veseli. Nedomāju, ka varam spēli vienkāršot, runājot tikai par uzbrukumu un aizsardzību. Mums iztrūks ļoti svarīgs spēlētājs – Rolands Šmits. Mums ar to būs jātiek galā,'' preses konferencē pirms ceturtdien gaidāmās ULEB Eirolīgas 32. kārtas spēles pret Milānas ''Olimpia'' sacīja Kauņas vienības galvenais treneris Andrea Trinkjēri.

28 gadus vecais Rolands Šmits potītes savainojumā iedzīvojās 15. marta Eirolīgas spēlē pret Minhenes ''Bayern'', kad otrajā ceturtdaļā piezemējās uz pretinieka kājas.

Eirolīgā līdz šim aizvadot 29 spēles, Šmits iekrājis karjeras labāko rādītāju gūtajos punktos, caurmērā sametot 11,1 punktu. Valmierietim arī 4,4 atlēkušās bumbas un 1,3 rezultatīvas piespēles.

''Žalgiris'' trīs mačus līdz pamatturnīra beigām ieņem 14. vietu ar bilanci 13-18 un saglabā nelielas izredzes kvalificēties pārspēļu turnīram. Gaidāmā pretiniece Milānas ''Olimpia'' ir desmitā ar 14 uzvarām un 17 zaudējumiem.

     [+] [-]

, 2024-03-27 20:30, pirms mēneša
Kāpēc nelielas, Kristiān Dilān? Šķir tikai viena uzvara! Jāuzvar savas 3 spēles un 90%, ka tiks. p s REAL jau nodrošinājis 1 vietu, tāpēc pēdējā spēlē, cerams, nebūs motivēts...Viss savās rokās!