Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Barcelona'' pagarina līgumu ar bijušo NBA drafta otro numuru Pārkeru
Džabari Pārkers ar bumbu pret Zeku Līdeju. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas ACB līgas un ULEB Eirolīgas grands ''Barcelona'' pavēstījis par līguma pagarināšanu ar kādreizējo NBA drafta otro numuru Džabari Pārkeru līdz 2026. gadam.

29 gadus vecais Džabari Pārkers pagājušajā starpsezonā kļuva par vienu no skaļākajiem transfēriem Eiropas basketbolā, pēc astoņām sezonām pametot Nacionālo basketbola asociāciju.

Savā pirmajā sezonā Vecajā kontinentā Pārkers ULEB Eirolīgā piedalījās 33 pamatturnīra spēlēs, izceļoties ar 10,3 punktiem un 3,9 atlēkušajām bumbām. Spānijas čempionātā amerikāņu uzbrucējam 28 mačos vidēji 11,5 punkti un 3,1 bumbas zem groziem.

Pārkera pārstāvētā ''Barcelona'' Eirolīgas pamatturnīru noslēdza ceturtajā pozīcijā un jaunnedēļ sāks ceturtdaļfināla sēriju pret Pirejas ''Olympiacos''. ACB līgā ar 20 uzvarām 29 mačos Barselonas klubs ierindojas trešajā pozīcijā, iepaliekot no Madrides ''Real'' un Malagas ''Unicaja''.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/bask...