Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Makalebs pagarina līgumu ar "Bayern" uz piecām nedēļām

Andrejs Siliņš

Makalebs pagarina līgumu ar "Bayern" uz piecām nedēļām
Bo Makalebs
Foto: LaPresse/Scanpix

Pazīstamais amerikāņu basketbolists Bo Makalebs pagarinājis līgumu uz piecām nedēļām ar Vācijas Bundeslīgas čempioni Minhenes "Bayern", kas starptautiskajā arēnā sezonu turpinās ULEB Eiropas kausā.

29 gadus vecais Makalebs ilgu laiku bija bez darba līdz novembra vidū parakstīja līgumu ar Vācijas čempioni "Bayern". Sākotnēji vienošanās paredzēja basketbolista spēlēšanu Minhenē līdz Eirolīgas regulārā turnīra beigām. Piecos mačos Eirolīgā Makalebs vidēji 23 ar pusi minūtēs guva 9,8 punktus, atdeva 3,6 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas.

Tagad abas puses vienojušās par sadarbības turpināšanu līdz janvāra beigām. Tiesa, "Bayern" netika Eirolīgas Top16 turnīrā, tāpēc janvārī spēlēs ULE Eiropas kausa Last32. Tajā vāciešiem K grupā jātiekas ar Jāņa Strēlnieka pārstāvēto Bambergas "Brose Baskets", franču "JDA Dijon" un slovēņu "Union Olimpija". Strēlnieka un Makaleba pirmā satikšanās notiks 14. janvārī Bambergā,bet Minhenē mačs paredzēts februāra otrajā nedēļā.

183 centimetrus garais Makalebs, kuram ir arī Maķedonijas pase, iepriekšējās divas sezonas pārstāvēja Stambulas "Fenerbahce Ulker", bet vasarā lauza līgumu ar klubu. Iepriekš Makalebs pārstāvējis arī Sjēnas "Montepaschi", kur kļuva par Eiropas mēroga zvaigzni, Belgradas "Partizan", kur pirmoreiz spēlēja Eirolīgā, un turku "Mersin".

     [+] [-]

, 2014-12-26 19:41, pirms 9 gadiem
Ganjau, to 5 nedēļu laikā nopelnīs kādus 100 stabus.