Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pireju ''Olympiacos'' noliedz panākto vienošanos ar ''Žalgiris'' līderi Evansu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pireju ''Olympiacos'' noliedz panākto vienošanos ar ''Žalgiris'' līderi Evansu
Kīnans Evanss. Foto: Teodoras Biliūnas/BNS

Pirmdien atsevišķos grieķu medijos bija lasāma informācija, ka Eirolīgas klubs Pireju ''Olympiacos'' ir vienojusies ar Kīnanu Evansu, kurš pastiprinātu komandu no nākamās sezonas. Klubs šodien sociālajos tīklos noraidījis šīs ziņas.

Pirmdien atsevišķi grieķu mediji ziņoja, ka nākamajā sezonā Pireju ''Olympiacos'' sastāvu pastiprinās Kauņas ''Žalgiris'' līderis Kīnans Evanss, ar kuru jau ir panākta vienošanos.

Šodien šīs baumas noliedza klubs, sociālajos tīklos izplatot paziņojumu. ''2023./2024. gada sezona turpinās un ''Olympiacos'', kas sasniegusi divus no četriem mērķiem, turpina strādāt, lai iepriecinātu tās fanus. Viss, kas rakstīts par transfēriem, parakstītām vienošanām un plāniem, nav taisnība.''

''Olympiacos'' gan ir samērā laba sadarbība ar Kauņas ''Žalgiris'', no kuras uz Pirejām pārcēlušies vairāki basketbolisti. Par Evansu gan interesi izrāda ari citas Eirolīgas komandas, kā, piemēram, Milānas ''Olimpia''.

Šī ir Evansa otrā sezona ar Kauņas ''Žalgiris''. Pagājusī viņam noslēdzās priekšlaicīgi gūtās Ahileja cīpslas traumas dēļ, bet šajā Eirolīgā viņš gūst 17.3 punktus, atdod 3.9 rezultatīvās piespēles un izcīna 2.7 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Olympiacos_BC/s...

     [+] [-]

, 2024-03-26 12:50, pirms mēneša
Karoč, Evans uz Oly.
Bet vispār jau žēl, ka viņš visticamāk būs prom.
Es jau par Žalgiri pārdzīvoju, itkā būtu LV klubs. Kaut kā tas viss viņu brends jau entos gadus patīk.