Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Ramūns Butauts: "Uzskatu, ka Maskavā varam pieveikt "Triumph"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Ramūns Butauts: "Uzskatu, ka Maskavā varam pieveikt "Triumph"
Ramūns Butauts spēlē pret "Triumph"
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Makkī dominēja spēlē. Bumba tika izņemta man no rokām, brīžiem manā ceļā bija divi sedzēji. Pretinieku treneris bija labi sagatavojis savus spēlētājus. Pats arī esmu vainīgs, taču nākamajā nedēļā būšu gatavs spēlei Maskavā," piedzīvojot otro zaudējumu Eiropas kausa izcīņā, attaisnojumus nemeklēja "VEF Rīga" aizsargs Ērls Džerods Roulends.

Taiveins Makkī, "Triumph" aizsargs

"Izdevās laba spēle. Sākumā ieguvām lielu pārsvaru, atrāvāmies 15 punktu attālumā. VEF pierādīja, ka ir ļoti laba komanda un turpinājumā sagādāja mums ievērojamas grūtības. Pats komandā divarpus gadu laikā esmu iejuties ļoti labi un Eiropas kausa spēlēs mana motivācija ir vēl lielāka kā parasti." (Seko “Triumph” galvenā trenera aizrādījums un Makkī piebilst, ka vienlīdz svarīgi jānoskaņojas visām spēlēm).

Vasilijs Karasjovs, "Triumph" galvenais treneris

"Domāju, ka mums bija liela motivācija atspēlēties pēc VTB līgas spēlē Rīgā piedzīvotās sagrāves. Toreiz nospēlējām pilnīgi nejēdzīgi, izgāžoties gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Gūtās mācības ņēmām vērā, spēles sākumā pacietīgi un pareizi nospēlējot aizsardzībā. Kritums notika trešajā ceturtdaļā, kad neuzminējām ar sastāvu un neveiksmīgu maiņu rezultātā zaudējām četrpadsmit punktus pēc kārtas. Taču komanda atrada spēkus, lai cienījami nospēlētu galotnē.

Komandas būve turpinās. Uzvara atsevišķā spēlē nepasargā no kļūdām, tāpēc panākuma nozīmi nepārvērtēšu. Problēmas mums sagādāja Roulends un Zavackas. Grūtības sākās trešajā ceturtdaļā, kad VEF pārgāja uz spēli ar četriem mazajiem spēlētājiem, agresīvāk aizsargājās un izjuka mūsu kombinacionālais uzbrukums.

Prieks par Mihaila Kulagina spēli. Viņš ieguva lielāku laiku laukumā un uzticību attaisnoja. Ar visiem apdāvinātiem cilvēkiem strādāt ir grūti, tāpat gāja viņa vecākajam brālim Dmitrijam. Galvenais, lai viņš pats labi strādātu."

Ērls Džerods Roulends, "VEF Rīga" aizsargs

"Ļubercu “Triumph” ir sīksta komanda. Viņi bija gatavi mums revanšēties pēc pirmajā spēlē ciestās neveiksmes. Bija lietas, ko neizdarījām paši. Nesavācām atlēkušās bumbas, uzbrukumā nesekojām spēles plānam. Ielaidām vairāk nekā 90 punktus savā laukumā. Tā mēs nevaram spēlēt. Mums jāsaliedējas kā komandai.

Makkī dominēja spēlē. Bumba tika izņemta man no rokām, brīžiem manā ceļā bija divi sedzēji. Pretinieku treneris bija labi sagatavojis savus spēlētājus. Pats nospēlēju slikti, taču tam nav attaisnojuma. Nākamajā nedēļā būšu gatavs spēlei Maskavā. Mums jāveic atbildes trieciens."

Ramūns Butauts, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Ērls Džerods pateica vairumu lietu. Visu darījām slikti. Īpaši mazās lietas, ko nepamana fani. Pretinieks bija izsalcis un gatavs mūs apspēlēt. Taču spēlētājus nevainošu, pirmkārt, vainīgs esmu pats un man jāizdara secinājumi. Nepatīk mūsu kāpumi un kritumi katrā otrajā spēlē. Esam pietiekami laba komanda, lai uzvarētu Maskavā. VEF spēlētāji var pieveikt jebkuru pretinieku, esam to jau pierādījuši. Jātiek galā ar sevi, jo izredzes iekļūt nākamajā kārtā neesam zaudējuši."

  +6 [+] [-]

, 2012-11-21 22:40, pirms 11 gadiem
nu nesanāca....
Slēpts komentārs: klauni uz ledus

  +2 [+] [-]

, 2012-11-21 22:51, pirms 11 gadiem
Makī vārdi pierāda, ka VTB reti kuru interesē, ja vienīgi Krievijas komandas savā starpā netiekas, jo tās spēles skaitās Krievijas čempionātā. Pilnīgi neredzu nākotni šim naudīgajam projektam, jo nebūs basketbola KHL, jo ir 3 eirokausi, kurus ir interesantāk skatīties. Pat BBL ziedu laikos ar baudu skatījos Ventspils, ASK derbijus ar Kauņu, Rytas un Šauļiem.

  +4 [+] [-]

, 2012-11-21 23:23, pirms 11 gadiem
Sharps rakstīja: Makī vārdi pierāda, ka VTB reti kuru interesē, ja vienīgi Krievijas komandas savā starpā netiekas, jo tās spēles skaitās Krievijas čempionātā. Pilnīgi neredzu nākotni šim naudīgajam projektam, jo nebūs basketbola KHL, jo ir 3 eirokausi, kurus ir interesantāk skatīties. Pat BBL ziedu laikos ar baudu skatījos Ventspils, ASK derbijus ar Kauņu, Rytas un Šauļiem.
Piepildās leģionāru attieksme nevis pret VTB, betgan pret reģionālajiem turnīriem. Tā ir bijis visur, ka Eirokausos spēlēt motivāciju nevajag, bet kad nonāk uz vietējo čempi, tad nemāk vairs neko.

Tāda problēma arī LV bija/ir, un ne tikai. Nevajag teikt, ka VTB atkal tas sliktais turnīrs. Turnīrs ir perfekts tāda tipa komandām kā VEF. Varbūt grandiem tas nav tik aktuāli, bet ja jau spēlē, tad naudiņa tomēŗ kkāda ir svarīga.

Melnis neatšķir, kas ir VTB un kas PBL šā vai tā.