Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

21 gadu vecais grieķu centrs Papajannis no NBA atgriežas Atēnu "Panathinaikos"

Agris Suveizda

21 gadu vecais grieķu centrs Papajannis no NBA atgriežas Atēnu "Panathinaikos"
Jorgoss Papajannis
Foto: AP/Scanpix

Grieķijas spēcīgākais basketbola klubs Atēnu "Panathinaikos" savā mājaslapā paziņojis par piecu gadu līguma noslēgšanu ar grieķu centru Jorgosu Papajanni.

Papajannis jau no 2014. līdz 2016. gadam spēlēja Atēnu "Panathinaikos", bet 2016. gada Nacionālās basketbola asociācijas draftā viņu ar 13. numuru izvēlējās Fīniksas "Suns", kas tiesības uz spēlētāju aizmainīja Sakramento "Kings". Debijas sezonā līgā Papajannis 22 spēlēs gāja uz maiņu un vidēji 16,1 minūtē tika pie 5,6 punktiem, 3,9 atlēkušajām bumbām, 0,9 rezultatīvām piespēlēm un 0,8 bloķētiem metieniem.

Iepriekšējā sezonā Papajannis "Kings" rindās piedalījās 16 spēlēs, atkal visās ejot uz maiņu, un vidēji 7,4 minūtēs sakrāja 2,1 punktu un 2,3 atlēkušās bumbas. Februārī "Kings" atbrīvoja Papajanni, kurš pēc mēneša noslēdza desmit dienu līgumu ar Portlendas "Trail Blazers". Lai arī šajās desmit dienās Papajannis neaizvadīja nevienu maču, ar viņu tika parakstīts līgums uz diviem gadiem. Līdz sezonas beigām Papajannis piedalījās vienā spēlē.

Pēc Vasaras līgas beigām Portlendas "Trail Blazers" gan paredzami atlaida Papajanni, kurš kļuva par brīvo aģentu un gribēja atgriezties Atēnu "Panathinaikos", ko nu arī izdevies izdarīt. 2015./16.g. sezonā Papajannis Eirolīgā laukumā devās sešās spēlēs un aizvadīja vidēji piecas minūtes.

Izmantotie resursi:
https://www.paobc.gr/page.ashx?pid=...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-21 09:02, pirms 6 gadiem
Tā ātri izbrāķēja šo puisi NBA. Augsts piks, bet jau 21 gadā dodās prom. Kārtējā Kings izgāšanās draftā. Tāds līdzīgs čalis Anžejam. Cerams Viņam būs savādāks liktenis.

     [+] [-]

, 2018-07-21 14:54, pirms 6 gadiem
Rons Veikers rakstīja: Tā ātri izbrāķēja šo puisi NBA. Augsts piks, bet jau 21 gadā dodās prom. Kārtējā Kings izgāšanās draftā. Tāds līdzīgs čalis Anžejam. Cerams Viņam būs savādāks liktenis.
Līdzīgs Anžejam tādā ziņā, ka arī ir divas rokas, kājas, acis un ausis? Jo spēles ziņā nekādas līdzības nav